103585 103585 103585

PocketWizard Pre-Trigger Mono Miniphone

Pre-Trigger (-P) Remote Cable adapter

204,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

PocketWizard PTMM Pre-Trigger Mono Miniphone Adapter

PTMM-mini-phone-adapteren lar deg forhåndstrigge det eksterne kameraet ditt slik at det reagerer raskere og utløser kameraet ditt nesten umiddelbart.

Koble den til PocketWizard kamera remote-kabelen din, og PTMM kan holde fjernkameraet ditt våkent og forhindre det i å gå inn i automatisk avstengingsmodus.

Hvordan å bruke:

Koble PTMM til PocketWizard ACC-kamerakabel og fjernkameraet. Når du slår bryteren "på" (|-symbolet), vil kameraet våkne og forbli i en forhåndsutløst tilstand, som om du trykket utløserknappen halvveis ned. Når du bruker denne innstillingen, kan det hende du ikke ser bildene som spilles av, noe som er normal oppførsel når kameraet er i en forhåndsutløst tilstand. Merk: Hvis kameraet ditt er satt til kontinuerlig fokus, bør det fortsette å fokusere på nytt etter behov. Hvis kameraet ditt er satt til enkeltbilde, vil det bekrefte og deretter låse fokus umiddelbart etter at du slår på bryteren. Når du slår bryteren "av" (o-symbolet), går kameraet i dvale i henhold til kameraets innstillinger. Utløsing av den tilkoblede mottaker PocketWizard-radioen bør vekke kameraet opp igjen hvis det har sovnet. Merk: Kameraet kan gå glipp av den første utløseren hvis det ikke våkner raskt nok. Når bryteren er av, er halvt trykk fra en sendende Plus III ikke mulig. Kameraet vil bekrefte fokus og skyte med et helt trykk. Bildegjennomgang er tilgjengelig med denne innstillingen.

Kompatibilitet: Må brukes med: CM-N3-ACC, CM-N3-ACC-1, CM-E3-ACC, CM-E3-ACC-1, N10-ACC, N10-ACC-1, N-MCDC2-ACC, N -MCDC2-ACC-1, PAN-ACC, S-RMS1AM-ACC, S-RMS1AM-ACC-1 eller S-VPR1-ACC

Spesifikasjoner: Fra 1/8" (3,5 mm) mono miniphone hann via pre-trigger bryter til 1/8" (3,5 mm) stereo minifon hunn.

Kabellengde: 7,25" (18,4 cm)

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker PocketWizard
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Utløser


Produsentens varenrPTMM