Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm Panasonic Lumix FZ82D 60x Optisk Zoom. 20-1200mm

Panasonic Lumix FZ82D

60x Optisk Zoom. 20-1200mm

5 990,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Nyhet! Panasonic G9 II er lansert

Lumix G9 II er her med en rekke forbedringer fra forrige modell.

Panasonic FZ82D er et kompakt bridgekamera med imponerende 60x optisk zoom og muligheten til å ta nærbilder og filme i 4K. Det imponerende zoomomfanget, den høyoppløselige sensoren og 4K-egenskapene gjør det til et ideelt valg for fotografer på alle nivåer.

Opplev den ultimate allsidigheten innen fotografering med Panasonic Lumix FZ82D. Dette funksjonsrike bridgekameraet kombinerer kraftige zoomfunksjoner med avansert bildeteknologi, noe som gjør det til det perfekte valget for både nybegynnere og erfarne fotografer. Enten du skal ta fantastiske landskapsbilder eller detaljerte nærbilder, er FZ82D designet for å levere fantastiske resultater hver gang.

60x optisk zoomobjektiv
Fang alt fra vidstrakte utsikter til fjerne dyreliv med FZ82Ds bemerkelsesverdige 60x optiske zoom. Objektivet dekker et brennviddeområde som tilsvarer 20-1200 mm, og sørger for at du alltid er klar for det perfekte bildet.

18,1 megapikslers sensor med høy følsomhet
Få skarpe, levende bilder med FZ82s 18,1-megapikslers MOS-sensor med høy følsomhet. Sammen med Venus Engine-bildeprosessoren garanterer den overlegen bildekvalitet selv under dårlige lysforhold.

4K video og foto
Løft videofilmingen din med fantastisk 4K-videoopptak med 30 bilder per sekund. Bruk 4K Photo-modus for å hente ut høyoppløselige stillbilder fra videoopptakene dine, slik at du aldri går glipp av et øyeblikk.

Brukervennlig berøringsskjerm og søker
Naviger i menyer og se gjennom bildene dine uten problemer med den krystallklare 3-tommers LCD-berøringsskjermen. For presis innramming, spesielt i lyse omgivelser, kan du bytte til den elektroniske oled-søkeren med 2360 k-punkter for å få en klar og detaljert visning.

Rask autofokus og serieopptak
Ta bilder av motiver i rask bevegelse uten problemer. FZ82Ds raske autofokus og serieopptaksmodus med 10 bilder i sekundet gjør det ideelt for actionbilder og dynamiske scener.

Innebygd Wi-Fi-tilkobling
Del bilder og videoer umiddelbart med innebygd Wi-Fi. Overfør filer til smartenheter eller fjernstyr kameraet ved hjelp av Panasonic Image-appen.

Ergonomisk design
FZ82D er designet for komfort og stabilitet, og har et solid håndtak og et lett kamerahus, noe som gjør det perfekt for lange opptak og reisefotografering.

Ytelse
Panasonic Lumix FZ82 briljerer i ulike fotograferingsscenarier, fra storslåtte landskapsbilder til intime nærbilder. Det brede zoomobjektivet og det omfattende funksjonssettet gjør det til et pålitelig valg i alle situasjoner. Den intelligente automodusen og de kreative filtrene passer for nybegynnere, mens manuelle kontroller og RAW-støtte gir avanserte brukere de verktøyene de trenger for å perfeksjonere bildene sine. Ytelsen i svakt lys er robust, takket være den høyfølsomme sensoren og den optiske bildestabiliseringen, som minimerer uskarphet og støy. Kameraets 4K-funksjoner er en betydelig fordel, og gir videoopptak med høy detaljrikdom og muligheten til å ta skarpe stillbilder fra videoopptak.

Panasonic FZ82D utmerker seg i ulike opptaksscenarier, takket være det allsidige zoomobjektivet og det robuste funksjonssettet. Kameraets evne til å håndtere både vidvinkel- og supertelefotografering gjør det til et godt allroundkamera for reisefotografering. Kameraets intelligente automodus og en rekke kreative filtre og motivmoduser passer for nybegynnere, mens manuelle kontroller og RAW-støtte gir avanserte brukere fleksibilitet til å finjustere bildene sine.


I pakken:

  • Panasonic FZ82D
  • USB-kabel
  • Håndbok
  • Batteri
  • Lader
  • Stropp

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Fotokamera
Merker Panasonic
Produktkategori Kompaktkamera
Produkttype Superzoom


Produsentens varenrDC-FZ82DE-K