639247

Nanlux Evoke 2400B Spot Light LED Lampe

2400W Kit med 45° Reflector

84 400,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Nanlux Evoke 2400B er et revolusjonerende bi-color LED-lys som tilbyr tilsvarende lysutgang som en 10K tungsten belysningsenhet. Den er bygget med 2400 watt nominell effekt og har et bredt CCT-område med G/M±80-justering. Lyset har også en IP55-vurdering, noe som betyr at det er støv- og vanntett og kan brukes under krevende værforhold.

 

 

Evoke 2400B: Ledende innovasjon innen belysning

Nanlux er konsekvent ledende innen innovasjon og forbedring av LED-belysning for kinofilmer. Vi har tatt et betydelig skritt fremover ved å integrere den ultrahøye effekten til en 4 kW HMI eller en 10 kW Wolfram med en grønn-magenta-justering over hele CCT-området. Evoke 2400B har et robust, værbestandig IP55-hus for både lyshodet og strømforsyningen, og har en formfaktor som er mye lettere enn andre modeller med samme effekt. Vi presenterer den nye lederen i Evoke-familien: Evoke 2400B.

Uovertruffen lyseffekt

  • Effekt: 41 910 lux@3M (med 45° reflektor / 5600K)
  • Nominell effekt: 2400W
  • CCT-område: 2700K-6500K

Med en nominell effekt på bare 2400 W har Evoke 2400B en enestående effektivitet som LED, og gir kraftigere lys enn en 4 kW HMI eller 10 kW Wolfram. Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder har Evoke 2400B fordeler som ingen tidsforsinkelser for forvarming eller nedkjøling, flimmerfri drift, 0,0-100,0 % dimming og justerbar fargetemperatur. Disse funksjonene gir større fleksibilitet, enklere lysoppsett og tidsbesparelser under fotograferingen.

G/M ±80, fra kaldt til varmt
Tradisjonelle tofargede LED-lys skaper den ønskede fargetemperaturen ved å blande utgangssignaler fra to chip-matriser med ulik fargetemperatur. Denne tilnærmingen har sine ulemper: Midten av fargetemperaturområdet ser ofte litt magenta ut, mens ytterpunktene tenderer mot grønt. For å løse dette problemet har Nanlux lagt til en grønn og magenta fargejusteringsfunksjon i Evoke 2400B, noe som sikrer at fargetemperaturen forblir konsistent langs Planck-kurven og løser problemer med grønn og magenta. I tillegg til den automatiske G/M-kalibreringen tilbyr Evoke 2400Bs bransjeledende G/M-justeringsfunksjon et ekstra G/M±80 ?uv-område i hele CCT-området. Denne funksjonen gir kreatører en ny dimensjon av kreativitet. Den kan brukes til å matche ulike lyskilder på settet eller armaturer fra andre produsenter, noe som forenkler etterarbeidet. Den gjør det også enklere å finjustere bildets utseende, for eksempel ved å legge til en magenta fargetone for å fremheve hudtoner eller skape en spesiell atmosfære med en grønn fargetone.

Naturtro fargegjengivelse
CRI-gjennomsnitt: 96
TLCI-gjennomsnitt: 97
TM-30 Rf Gjennomsnitt: 95
TM-30 Rg Gjennomsnitt: 100
SSI (3200K): 84
SSI (5600K): 74

Nanlux har forbedret Evoke 2400Bs fargegjengivelsesevne når det gjelder gjengivelse, naturtrohet og metning, noe som sikrer enestående ytelse for teknisk krevende produksjoner.

Magnesium + IP55 = lett og robust
Evoke 2400B fortsetter å bruke den robuste og slitesterke metallkonstruksjonen fra Evoke-familien, med IP55-klassifisering for både lampehodet og strømforsyningen. Den innovative bruken av magnesiumlegering gir et ideelt forhold mellom styrke og vekt, noe som gjør armaturhuset lettere enn andre lykter med samme effekt. Til tross for IP55-klassifiseringen og en effekt på 2400 W veier lampehodet bare 15 kg, 25 % mindre enn en tradisjonell HMI-lampe med samme lysstyrke. Evoke 2400B har 100 % høyere nominell effekt enn Evoke 1200B, men strømforsyningen til Evoke 2400B veier bare 1 kg mer enn originalen. Kombinasjonen av lav vekt og robusthet gjør den til et viktig verktøy i ulike produksjonsoppsett.

Komplette og brukervennlige kontroller
Armaturen er utstyrt med fire knapper, tre knotter og en 3,5-tommers LCD-skjerm, noe som gir et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt for kontroll. Lysstyrken kan veksles mellom 0,0 % og den innstilte dimmeposisjonen ved å trykke kort på knappen. Evoke 2400Bs lysstyrke kan justeres i trinn på 0,1 %, slik at brukerne kan finjustere dimmingen fra 0,0 % til 100,0 % på armaturen. Flere omfattende kablede og trådløse kontrollmetoder dekker ulike behov i forskjellige produksjonsscenarier.

Kablet kontroller
Evoke 2400B har en kabelstyringsport på lampehodet som gjør det mulig å kommunisere via kabelstyringen (under utvikling). Dette er et praktisk alternativ for nøyaktig og pålitelig styring.

DMX/RDM
Armaturhuset har en 5-pinners XLR DMX inn- og ut-port som støtter DMX/RDM-styring via en kabeltilkobling til en lysstyringskonsoll. Dette sikrer stabil kommunikasjon og oppfyller behovene til film- og TV-produksjonsteam som krever nøyaktig og pålitelig gruppestyring i komplekse lyssystemer.

Art-Net/sACN
Evoke 2400B har to LAN-porter som støtter Ethernet-kontroll basert på Art-Net/sACN-protokollen. Dette muliggjør lengre signaloverføringsavstander enn tradisjonelle DMX-kabler og effektiv styring på tvers av flere universer.

NANLINK-APPEN
Evoke 2400B kan styres av det trådløse NANLINK-kontrollsystemet via innebygde 2,4G- og Bluetooth-moduler, noe som muliggjør rask og presis kontroll via personlige enheter.

LumenRadio
CRMX Gjennom LumenRadio TimoTwo-modulen kan Evoke 2400B sende eller motta CRMX-signaler og enkelt samarbeide med andre lysarmaturer.

Intelligent og stillegående varmespredning
Evoke 2400B har en ny generasjon justerbart kjølesystem med fire viftemoduser: SMART, FULL HASTIGHET, LAV HASTIGHET og AV. Dette oppfyller ulike krav til fotografering og lydopptak, samtidig som støynivået er på bare 29 dBA i SMART-modus.

Dette systemet fokuserer på både varmespredning og støydemping, noe som kommer alle produksjoner til gode, spesielt intervjuer, ved å eliminere forstyrrende viftestøy.

  • I SMART-modus justeres viftehastigheten automatisk basert på omgivelsestemperaturen.
  • FULL SPEED-modus gir full effekt.
  • LOW SPEED-modus begrenser effekten til 50 %.
  • AV-modus begrenser effekten til 15 %.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Nanlux
Produktkategori Fast lys
Produkttype COB


Produsentens varenrEVOKE 2400B
19 051,-
Varenr161550
Leveres på bestilling