67243 67243 67243

Metabones Nikon G til Sony E

Speed Booster - OBS: Modell 1

7 401,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Nikon G Lens til Sony NEX Camera Speed ??Booster fra Metabones gjør at et Nikon G-objektiv kan monteres på et NEX APS-C-formatkamera og øker dermed synsvinkelen og øker den maksimale blenderåpningen ett f/stopp.

Når et objektiv beregnet for fullformatssensorer eller 35 mm film monteres på et kamera med en sensor i APS-C-størrelse, sender det et større lysområde enn den mindre sensoren ble bygget for å akseptere, og derfor øker den effektive synsvinkelen til objektivet . Speed ??Booster kondenserer lyset fra linsen og projiserer det på APS-C-sensoren, slik at sensoren kan utnytte alt linsens lys og effektivt produsere en full-frame-synsvinkel med en APS-C-sensor. En tilsvarende økning i maksimal blenderåpning på én f/stopp gjør objektivet mer effektivt i situasjoner med lite lys og i stand til å skape en liten dybdeskarphet.

Metabones Speed ??Boosters er kvalitetslaget ved bruk av presisjonsbearbeidet messing med forkromning på både kamerahuset og linsesiden av boosteren for å sikre jevn montering, kvalitetsestetikk og holdbarhet. Denne adapteren har en avtakbar stativfot som er kompatibel med Arca Swiss, Markins og Photo Clam kulehoder.

Selv om objektivet vil passe fysisk, beholdes ikke automatisk diafragma (AE-måling) eller andre autofunksjoner med denne hastighetsforsterkeren. Nikkor 2,1 cm f/4 og 20 mm f/2,8 AI-S-objektiver er ikke kompatible med hastighetsforsterkeren.

Disse hastighetsforsterkerne er kun fullt kompatible med speilløse kameraer som har APS-C eller mindre bildesensorer. De vil fysisk passe til Sony A7/A7R fullformat speilløse kameraer, men kameraet må settes i beskjæringsmodus for fullt ut å støtte hastighetsforsterkerens funksjoner.

Lar et fullformat Nikon G-objektiv monteres på et NEX APS-C-formatkamera og øker dermed synsvinkelen og øker den maksimale blenderåpningen ett f/stopp.
Både kamerasiden og linsesiden av hastighetsforsterkeren er laget av messing som er presisjonsmaskinert og forkrommet.
Nøyaktig passform og solid tilkobling - objektivet har ingen slark, mellomrom eller vingling når det er montert på hastighetsforsterker, og ingen justeringer er nødvendig for å passe til objektivet ditt.
Speed ??Booster bruker matt-svart behandling for å holde intern refleksjon til et minimum for å opprettholde den maksimale optiske kvaliteten som er mulig med linsen.
Denne Metabones Speed ??Booster har to forskjellige driftsmoduser, grønn og avansert. I grønn modus spares batteristrømmen ved å redusere visse funksjoner. For eksempel, i grønn modus er det ingen forhåndsvisning av dybdeskarphet og ingen automatisk forstørrende manuell fokushjelp. Driftsmodusen stilles inn når du monterer objektivet.
Objektivets blenderåpning er satt til vidåpen for enkel fokusering mens Wide-Open (WO)-knappen på Metabones Speed ??Booster er trykket ned. Slipp knappen og objektivet går tilbake til blenderåpningen som er stilt inn på kameraet. Denne vidåpne funksjonen slås automatisk av når du faktisk tar et bilde og under filmopptak.
Hastighetsforsterkeren har en avtakbar stativfot som er kompatibel med Arca Swiss, Markins, Photo cam kulehoder.
Selv om objektivet vil passe fysisk, beholdes ikke automatisk diafragma (AE-måling) eller andre autofunksjoner med denne hastighetsforsterkeren.
Sateng overflatefinish

 

Pakken inneholder:
Metabones Nikon G-objektiv til Sony NEX-kamerahastighetsforsterker
Avtakbar stativfot
Frontlinsedeksel
Bakre objektivdeksel

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektivtilbehør
Merker Metabones
Produktkategori Overganger
Produkttype Adapter


Produsentens varenrMB_SPNFG-E-BM1