28815 28815 28815 28815

Metabones PL til Sony E-mount T CINE

Speed Booster ULTRA

7 500,-Kampanjepris
12 996,-Førpris
5 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 5Hovedlager

Fest PL til Sony E-Mount T CINE Speed Booster ULTRA 0.71x fra Metabones for å bruke utvalgte full-frame PL-objektiver på ditt APS-C Sony E-kamera eller kameraer med APS-C-opptaksmodus, og dra fordel av en nær full-frame synsfelt og dybdeskarphet. Det avanserte optiske designet av fem elementer i fire grupper, består av tantalglass som reduserer den projiserte bildesirkelen, samtidig som den opprettholder høy optisk skarphet og minimerer avvik. Intern flaring reduseres ved bruk av intern antireflekterende svart flokking. På grunn av den optiske blokken inni, vil denne adapteren kun være kompatibel med objektiver beregnet for full-frame sensordekning, som Zeiss Compact Primes.

Merk: På grunn av plasseringen av de optiske elementene som brukes i denne adapteren, er kompatibilitet begrenset til objektiv hvor bakelementet og monteringen ikke vil forstyrre optikken.

Avansert 5-element-i-4-gruppes optisk konstruksjon bruker høyt indeksert tantalbasert glass som øker synsvinkelen på et fullframe objektiv med 0,71x og øker maksimal blenderåpning med 1 stopp. Dette kompenserer effektivt for 1,5x crop faktoren til APS-C kameraer og gir et bilde som ligner på et full-frame-objektiv på et fullframe kamera.

 

Egenskaper:

  • Tillater brukere å tilpasse et fullframe PL Mount Cine objektiv til et APS-C/Super35 Sony E-kamera eller et fullframe kamera i APS-C-modus.
  • Positiv-lås objektivfeste gir ekstra sikkerhet ved montering av store objektiver.
  • Intern feltflocking forhindrer refleksjoner.
  • Avtagbar Arca-type kompatibel stativfot med 1/4"-20 gjenger.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektivtilbehør
Merker Metabones
Produktkategori Overganger
Produkttype Adapter


Produsentens varenrMB_SPPL-E-BT1