174286 174286 174286

Matrox Monarch HD

Streaming and Record HDMI

12 399,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Matrox Monarch HD er en HDMI-inngang / utgang-streaming- og opptaksenhet som kan streame live-hendelser og spille inn masterversjoner for etterproduksjon eller lagring på samme tid. Streaming- og opptaksfunksjonene er helt uavhengige av hverandre, og derfor blir ikke opptakskvaliteten påvirket av streamingbåndbredde, og opptakskontroller kan betjenes uten å forstyrre streamingoperasjoner. Innspilte filer er tilgjengelige når som helst i løpet av en streamingøkt for bruk som utfyllende streamingvideoer.

Monarch HD genererer RTSP / RTMP-kompatible H.264-strømmer fra hvilken som helst HDMI-kilde ved hjelp av en innebygd koder og multi-tap 10-bits skaler og av-interlacer. Den registrerer live-strømmer som H.264 MP4-filer med to kanaler med innebygd AAC-lyd til et valgfritt SD-kort, USB-stasjon eller nettverkskartet stasjon. Nettverkskartlagte stasjoner er nyttige hvis flere brukere trenger tilgang til opptakene. Streaming av bitrates kan tilordnes til opptil 20 Mbps og spille inn bitrates på opptil 30 Mbps. Du kan streame til din egen server eller til CDN-er som YouTube.

Bitrates, oppløsning og andre operasjonelle detaljer kan velges i et webapplikasjon kalt Command Center. Via en Ethernet-tilkobling fra Monarch HD til en ruter er Command Center tilgjengelig på en telefon, nettbrett eller datamaskin. Opptil fire Monarch HD-enheter kan styres fra Command Center samtidig. Start og stopp av strøm og registrering kan også styres via trykknapper på frontpanelet.

Monarch HD opererer på en Linux O / S og er ikke sårbar for automatiske oppdateringer eller uplanlagte utvekslinger med tredjepartsservere.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Matrox
Produktkategori Opptaker og Avspilling
Produkttype HD


Produsentens varenrMHD/I
20 834,-
Varenr130560
Leveres på bestilling
41 163,-
Varenr130561
Leveres på bestilling