Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko Klemme med blitssko og lampestativfeste

Manfrotto Spring Clamp 175F-2 m/blitzsko

Klemme med blitssko og lampestativfeste

1 307,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
100+ stk. Leverandørlager

175F-2 Manfrotto Fjærklemme med blitsskofeste er en allsidig lettvektklemme som lar brukeren trygt plassere viktig tilbehør på steder utenfor kameraet, noe som ikke alltid vil være mulig med en tradisjonell støtteløsning som et lysstativ. Klemmen har en rekke nyttige festepunkter som gjør det mulig for brukeren å feste viktig lystilbehør som en Speedlite-blits, et lite LED-panel eller en lydmikrofon.

Egenskaper

  • Allsidig lett klemme med flere festealternativer
  • Innovativ blitsskofeste for lett tilbehør
  • Kulehode med flere posisjoner for nøyaktig plassering
  • Sterk fjærmekanisme med imponerende nyttelast på opptil 2 kg
  • Holdbare gummihåndtak sikrer et sikkert feste på en rekke overflater

Med en vekt på bare 350 g, har klemmen en ekstremt sterk fjærmekanisme som sikrer et tett grep på en rekke overflater eller gjenstander, med en nyttelast på opptil 2 kg. Klemmekjevene strekker seg for å imøtekomme en maksimal diameter på 40 mm, noe som betyr at den enkelt kan festes til en stolpe, en hylle, stolryggen eller til og med til en tregren, for bare å nevne noen av de mange mulighetene. Innsiden av fjærklemmekjevene har en rekke holdbare harde gummipinner som gir ekstra grep, spesielt nyttig på uregelmessig formede overflater.

Festet til klemmen er en pålitelig Manfrotto senterkulehode med full panorering og vippefunksjon. Når klemmen er festet til den valgte overflaten, tillater en enkelt låseknapp på kulehodet brukeren å plassere tilbehøret i nøyaktig rett vinkel, og med en enkel vri låse det på plass. På toppen av kulehodet er Manfrottos høyt anerkjente blitsskomekanisme. Denne unike braketten lar brukeren enkelt og sikkert feste sitt valgte tilbehør til kuleleddet. Bare skru av ringen for å åpne skoen, skyv inn tilbehøret og stram deretter ringen for å låse den til kuleleddet.

I tillegg til kuleleddet har klemmen også en 5/8” (16 mm) uttak og en 5/8” (16 mm) stift med 3/8 ”innvendige gjenger, som gjør det mulig å feste et ekstra tilbehør, eller at klemmen kan festes til en lett stativ eller støttearm. Denne ekstremt allsidige klemmen vil sikkert fange fantasien til dagens kreative bildeskapere. Den kompakte formfaktoren, superraske installasjonstiden og den smarte designen gjør det enklere enn noensinne å plassere viktig tilbehør på en rekke steder utenfor kameraet, enten det er høyt oppe, på bakkenivå, skjult fra synshold eller i trange rom, noe som gir mange kreative muligheter.
Et viktig "ta med" tilbehør som skal inkluderes i alle bildeskapers fotovesker.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Klemmer
Type klemme Fjærklemme


Produsentens varenr175F-2
199623