LaCie 2big Network 2 2TB. USB 2.0 (Type B) LaCie 2big Network 2 2TB. USB 2.0 (Type B)

LaCie 2big Network 2

2TB. USB 2.0 (Type B)

2 990,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager

LaCie 2big Network 2, 2TB. USB 2.0 (Type B)

LaCie 2big Network 2 tilbyr profesjonell, pålitelig og sentral lagring for dine filer. Sikkerhetskopier kan gjøres fra hvilken som helst PC eller Mac® på nettverket, og det beste av alt er at den er fullt kompatibel med Windows®, Mac® og Linux-operativsystemer. Administrer ditt hjemme- eller bedriftsnettverk på en enkel måte med denne funksjonsrike filserveren, anbefalt for nettverk opptil 200 brukere. Du kan også bruke LaCie 2big Network 2 som en skriverserver og utvide lagringskapasiteten ved å koble til eksterne harddisker via USB eller eSATA.

Det er enkelt å endre RAID-nivå gjennom nettgrensesnittet. For maksimal kapasitet, velg RAID 0 med de to interne harddiskene. For maksimal sikkerhet, velg RAID 1 for automatisk speiling. Enheten støtter hot-swap, slik at en harddisk kan byttes ut under drift. En erstatningsharddisk er tilgjengelig om det utenkelige skulle skje.

LaCie 2big Network 2 kan også kobles direkte til en datamaskin via USB, hvor den da fungerer som en vanlig ekstern harddisk (maks 500GB). Takket være støtte for DHCP og Apipa er nettverkskonfigurasjonen rask og automatisk. LaCie 2big Network 2 integreres lett med eksisterende Windows-domener som bruker Active Directory og støtter administrasjon av brukere, grupper, nettverksdeling og størrelseskvoter.

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Antall disker 2
Hovedkategori Lagring
Merker Lacie
Produktkategori Stasjonær harddisk
Produkttype Harddisk
Raid Ja
Rotasjonshastighet 7200 rpm
Størrelse 3,5"


Produsentens varenr301507EK