Kupo KCP-241B 40" Extension Grip Arm with Baby Hex Pin - Black Kupo KCP-241B 40" Extension Grip Arm with Baby Hex Pin - Black Kupo KCP-241B 40" Extension Grip Arm with Baby Hex Pin - Black

Kupo KCP-241B 40" Extension Grip Arm

with Baby Hex Pin - Black

849,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

Kupo KCP-241B 1 meter (40") Extension Grip Arm with Baby Hex Pin - Black

På enden av Grip-Armen finner du en baby-sekskantet pinne med seks fresede, flate overflater.Dette gjør det mulig å montere lysarmaturer eller tilbehør på enden av greparmen som en mini boom.

De vil ikke rotere fordi settskruen til armaturen eller tilbehøret låses på en av sidene av sekskant-pinnen. Sekskantet Grip Arm på 40” med stort håndtak og et grephode på 2 1/2” er montert på enden av et 40” stålrør som er 5/8” (16 mm) i diameter. Overflaten på røret er omhyggelig maskinert for å skape en grov tekstur som sikrer en glidende overflate. Grephode på 2 1/2” består av to roterende aluminiumskiver som er festet til en 5/8” (16 mm) mottaker. Skivene har fire forskjellige størrelser og har V-formede kjever for tilbehør med 5/8”, 1/2”, 3/8” eller 1/4” monteringsbolt eller rør.

De V-formede kjevene har tenner som sikkert griper det som er montert mellom platene. Grephode på 2 1/2” har et overdimensjonert ergonomisk t-håndtak og dedikert rullelager som er utformet for maksimalt dreiemoment. Grephodet bruker en glidende friksjonsskive i aluminium som vil opprettholde holdbarheten over tid. Det gir brukeren positiv låsestyrke og presis kontroll, siden den er konstruert rundt en solid, sentral bolt med en fast pinne som sikrer den til aluminiumstøping for økt styrke og holdbarhet.

  • Grephode på 2 1/2” har et overdimensjonert ergonomisk t-håndtak og dedikert rullelager som er utformet for maksimalt dreiemoment.
  • Gjør det mulig å montere lysarmaturer eller tilbehør på enden av greparmen som en mini boom.
  • Skivene har fire forskjellige størrelser og har V-formede kjever for tilbehør med 5/8”, 1/2”, 3/8” eller 1/4” monteringsbolt
  • Begrenset to års garanti

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Stativ
Produkttype Tilbehør
Produsent Kupo


Produsentens varenrKCP-241B
483616