596699

KipperTie RISA K-L Mounting Plate

L Mounting Plate for RED Komodo

4 427,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

KipperTie Risa K-L er en komplett toppplate for Komodo, utstyrt med en høykvalitets passiv pass-through for toppdatakontaktene. Med denne evnen er Risa K-L den eneste løsningen som er fullt kompatibel med Red's originale Komodo Link Adapter. Alle de presisjonsforgylte pogo-pinnene er montert, for å garantere kompatibilitet med fremtidige tilbehør som bruker samme port.

Platen har en bred rekke 1/4-20 monteringshull, mens Arri-stil 3/8-16-monteringer er gitt på flere overflater for solid montering av tyngre tilbehør.

I tillegg er en skyvbar cheeseplate med hurtigutløsning inkludert for ekstra allsidig rigging. Den har flere monteringsalternativer, inkludert en tripod plate-stil sentralspor for omvendt montering. Dette kan brukes når tilgang til toppskjermen og knappene ikke er nødvendig, eller hvor omvendt rigging er nødvendig, men tilgang til de øverste funksjonene er fortsatt ønskelig.

For Revolva-brukere gir Risa K-L tilstrekkelig klaring til å bruke Revolva-kassetter sammen med Link-Adapteren.

Monteringsutstyret er captive 1/4-20 rustfrie stålskruer for maksimal styrke, mens anodisert luftfartsaluminium brukes for stivhet og lav vekt.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker KipperTie
Produktkategori Festeplate
Produkttype Festeplate


Produsentens varenrRIS-K-L