KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff KipperTie Revolva E til PL, Mount Only E til PL med filterskuff

KipperTie Revolva E til PL, Mount Only

E til PL med filterskuff

13 990,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

KipperTie Revolva RF/PL

Rask, intuitiv, robust.
Revolva E/PL er det essensielle kombinasjonsfilterfestet og adapteren for kresne Sony FX3 og FX30 brukere. Konvertering fra innebygd E-feste til industristandard PL, presterer Revolva dobbelt plikt ved å tilby et integrert ND-system med kinokvalitetsoptikk. Filterpatroner er lastet med et fire-posisjons roterende filter. Revolva E/PL er kompatibel med hvilken som helst hurtigskiftende Revolva-patron, for klassens beste ND og diffusjon, ikke sant der du trenger det.

Det er lett å elske. Ingen fomling med brett, stikk skrugjenger eller tapt og knuste filtre. Bare sett inn den tøffe luft- og romfartslegeringsfilterpatronen og snurr til filter du trenger. Den gripende PL-monteringsringen kan valgfritt utvides med et par gripefliker, som hver kan festes i et utvalg av posisjoner for å passe brukeren.

Revolva E/PL er designet spesielt for å komplementere Sony-kameraer, men passer til alle E montere. De fleste moderne PL-objektiver er kompatible, og de medfølgende smarte monteringsverktøy gjør dobbeltsjekking enkelt.

Inkludert er en robust støttebrakett konstruert for å matche FX3- og FX30-kroppen størrelse, slik at PL-festet kan festes stivt til kameraet og gir 1/4-20 og 3/8-16 beslag. Andre E-mount kameraer vil kreve en universell monteringsstøtte tilgjengelig separat.

Merk: Revolva krever minst én kassett for å fungere, men er kompatibel med alle allerede eksisterende kassetter.

OBS: Filterkasett må legges til før man kan bruke adapter, ikke inkludert!

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker KipperTie
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrREV-EPL-M
576620