580448 580448 580448 580448 580448

Kiloview E3 Video Encoder

NDI|HX2/ NDI|HX3/ SRT/ RTMP/ RTSP/ UDP/

10 359,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Kiloview E3 Dual-Channel 4K HDMI & 3G-SDI HEVC Video Encoder

Kiloview E3 er en ny generasjon videoencoder som bygger på funksjonaliteten til Kiloviews opprinnelige encoder-modeller med nye funksjoner for videoinngang og loop-through med HDMI opptil 4K P30 og 3G-SDI opptil 1080 P60, kodende både HDMI og 3G-SDI-video ved hjelp av H.265 og H.264 samtidig eller enten en av kildene eller en blanding av video fra begge kildene med flere protokoller, inkludert NDI|HX2/NDI|HX3/SRT/RTMP/RTSP/UDP/HLS for liveproduksjon, postproduksjon, fjernoverføring, direktestrømming eller opptak i ulike bransjer. Med den oppdaterte brikkesettet og HEVC-teknologien støtter den streaming til 16 destinasjoner med justerbar bithastighet på opptil 100 Mbps samtidig.

Koding av begge videokilder fra HDMI & 3G-SDI
E3 tillater koding av videosignaler fra porten til 3G-SDI eller HDMI, blander begge videosignalene til én utgang i PIP- eller PBP-modus eller til og med koder videosignaler til opptil 1080p60 fra både HDMI- og 3G-SDI-portene samtidig for høykvalitets direktestrømming.

Fleksibelt formatvalg
For alle IP-baserte videooverføringsprosesser, støtter E3 den høyeffektive videokodeken HEVC så vel som H.264. Med støtte for HEVC kan E3 opprettholde video- og bildekvaliteten med lavere bithastighet, noe som sparer mer enn 50% av båndbredden din.

Kompatibel med alle protokoller
For brede anvendelser, støtter E3 en komplett rekke streamingprotokoller inkludert NDI|HX3/NDI|HX2/SRT/RTMP/RTMPS/HLS/TS over UDP/RTP/RTSP/Onvif. Den kan brukes til liveproduksjon med NDI|HX, fjernproduksjon med SRT, direktestrømming med RTMP eller HLS, eller noen overføring med alle forskjellige protokoller.

Kraftige strømmeegenskaper
E3-inngangen kan være opptil 4Kp30 fra sin HDMI-port og opptil 1080p60 fra sin 3G-SDI-port. Med sine kraftige utgangsegenskaper, kan E3 gå direkte til opptil 16 forskjellige plattformer samtidig ved å utgang både hovedstrømmen (opptil 8 kanaler i 1080p) og understrømmen (opptil 8 kanaler i 720p) med justerbar bithastighet, maksimal bithastighet kan være opptil 100 Mbps.
 
Profesjonell videobehandling
I tillegg til kraftig koding, kan E3 behandle rotasjon/utsnitt og legge til egendefinerte overlegg, inkludert bilder, tekst eller annen OSD, i utgangsvideoen for avanserte applikasjoner. Den er godt egnet for webcast.

Kraftig lydytelse, støtte for flerkanals lydkoding
E3 tillater koding av lydkilder gjennom 3,5mm linjeinngang og SDI/HDMI innebygd lydinngang. Du kan konvertere lyd til flere formater, inkludert AAC, MPEG-4, MPEG-3, MPEG-2, Opus eller G.711.

E3 støtter 8-kanals innebygd lydkoding av SDI-innganger og 4-kanals innebygd lydkoding av HDMI-innganger. Sammen med flere funksjoner, inkludert lyddekobling, kanalvalg, alternativ kanal og lydutgangskartlegging, er E3 ideell for høyeffektiv programproduksjon.

Innebygd LCD-skjerm og berøringstaster
E3 er utstyrt med en 1,14-tommers LCD-skjerm med berøringstaster for en bedre brukeropplevelse. Med den innebygde LCD-skjermen kan du enkelt sjekke tilkoblingen, IP-adressen, CPU-en, minnet, oppløsningen, temperaturen og tellerstatusen i sanntid. LCD-skjermen er også en stor teller som viser forhåndsvisning/programstatus.

Pålitelig opptak og streaming
Alle innganger på E3 kan bli registrert i .MOV/.MP4 gjennom 3 USB-porter eller NAS-lagring. Den støtter streaming og opptak samtidig for etterproduksjon og videre bruk.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Kiloview
Produktkategori Konverter
Produkttype NDI


Produsentens varenrE3