525397 525397 525397 525397 525397

Joby Wavo™ Boom Arm

Mikrofonarm med bordklemme-feste

1 069,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

1 695,-
Varenr144225
På lager
8

Joby Boom Arm Wavo

Profesjonell arm av høy kvalitet med stabil posisjonering, rent design og unik koppholder for hyggelig og praktisk streaming og filming.

  • Mikrofonarm for streamere og podcastere
  • Rask og stabil mikrofonposisjonering, opptil 1 kg nyttelast
  • Stilige striper skjuler kabelen for et pent og moderne utseende
  • Universalfeste gir mulighet for mikrofoner og kameratilkobling
  • Komfortabel, solid aluminiumskopp og hodetelefonholder

Wavo Boom Arm er en sterk og stillegående mikrofonstøtte for streamere og innholdsskapere som trenger mikrofonene tett på for å sikre optimal lydkvalitet.

Den nominelle nyttelasten på opptil 1 kg sikrer kompatibilitet med alle typer mikrofoner, og takket være det integrerte ¼" kuleleddhodet muliggjør det enkel kameramontering for et praktisk oppsett ovenfra og ned/teknisk gjennomgang.

Wavo Boom Arm har et matt sort deksel av høy kvalitet som strømlinjeformer utseendet til armen samtidig som den beskytter deg mot utilsiktet klem ved flytting og plassering og skjulte kabelhåndteringsplasseringer. Den kan tilpasses med solide gummideksler tilgjengelig i rødt eller svart som holder kabler ute av veien for praktisk og stil. Kanalen er designet for standard USB og tykkere XLR-kabler.

Armen kan klemmes fast til en skrivebordsoverflate med gummiputer på både toppen og bunnen av bordet for å unngå fordypninger eller merker. Gummimaterialet øker også grepet på overflaten og tillater jevn bevegelse gjennom hele bevegelsesområdet. Det følger med en ekstra skrivebordshylse for å monteres direkte i midten av bordet.

Klemmen tilbyr også et unikt JOBY-design med både en kopp- og hodetelefonholder, en flott funksjon for å holde skrivebordet organisert for å nyte innholdsskaping.

Mer informasjon:
Nyttelast: 1 kg
Toppfeste: 1/4", 3/8" universalfeste, 5/8" skrue
Armlengde: 87 cm
Lukket lengde: 46.6 cm

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Joby
Produktkategori Diverse
Produkttype Diverse


Produsentens varenrJB01803-BWW