507227 507227 507227 507227 507227 507227 507227 507227

Joby Mikrofon Wavo POD

Podast-mikrofon

1 283,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Joby Wavo POD podcast-mikrofonen har 24bit/48kHz kvalitetslyd og er utstyrt med et popfilter slik at du kan begynne å strømme med en gang.

  • 24bit/48kHz kvalitetslyd for bærbare datamaskiner / USB-C-enheter
  • Omnidireksjonelt og retningsbestemt opptaksmønster
  • Innebygd volum, demping, forsterkningskontroller. Inkluderer hodetelefonport
  • Popfiltertilbehør inkludert for ren kringkastingsstemme
  • Designet for å fungere sømløst med eksisterende JOBY-støtter/fester

Joby Wavo POD er USB-mikrofonen med stor membran som forenkler skaperens arbeidsflyt og får hver stemme til å høres skarp og klar ut. Leter du etter den varme kringkastingsstemmen for din nye podcast eller strømmekanal? Wavo POD er svaret for deg.

Fungerer umiddelbart med bærbare datamaskiner via en industristandard USB-C-tilkobling. Det polare mønsteret (omnidireksjonelt eller kardioid) kan enkelt velges, noe som gjør mikrofonen klar til å bytte på sekunder fra et intervju til et solosegment.

Wavo POD kommer med et fargerikt popfilter som blokkerer plosiver fra stemmen din og sikrer krystallklar kringkastingslyd.

Leveres med en 3.5 mm latensfri hodetelefonovervåkingsport for å sjekke stemmenivået ditt live og justere det i sanntid, for alltid å ha kontroll.

Det unike monteringssystemet gjør Wavo POD allsidig og enkel å tilpasse: bordstativet kan fjernes for å passe til et stativ eller GorillaPod for bedre stabilitet.

Wavo POD har en praktisk multifunksjonsknapp for perfekt kontroll av alle lydnivåer, ved hjelp av et intuitivt fargesystem. Langt trykk for å veksle mellom hodetelefonvolum (blå) eller forsterkningsjustering (lilla). Kort trykk for å slå av mikrofonen (rød). For kringkastingslyd, prøv å senke forsterkningen (vri knappen mot klokken når LED-en er lilla), mens du snakker nært popfilteret. Skru opp volumet på hodetelefonene (skru knappen med klokken når LED-en er blå) til et behagelig lyttenivå.

Mikrofonhuset er kompatibelt med både 3/8'' og 5/8'' gjenger, ved hjelp av den medfølgende adapteren, for å passe de fleste bomarmer. Tilpass riggen din ytterligere med 1/4'' sidefester, den perfekte matchen for JOBY-utvalget av tilbehør, spesielt GorillaPod-armene.

Begynn å strømme enkelt, eksperimenter og ha det gøy med Wavo POD.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Joby
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Studio/USB


Produsentens varenrJB01775-BWW