Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse Joby Swing Phone Mount Kit Elektronisk slider-bevegelse

Joby Swing Phone Mount Kit

Elektronisk slider-bevegelse

1 699,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
18 stk. Leverandørlager

Joby Swing Mobilfeste Sett

Denne bærbare glideren med mobilfeste inkluderer Swing koblet med en vippesvivel og et mobilfeste.

  • Bevegelseskontroll for å lage mobilt innhold
  • Kompakt, lett, robust og reisevennlig
  • Inkluderer GripTight ett mobilfeste og vippeledd 1K
  • Tre timers batterilevetid
  • Bluetooth-kompatibel via JOBY motion-appen

JOBY Swing kit med mobilfeste er et brukervennlig produkt for skapere som ønsker å legge til en unik bevegelseskontroll til mobilinnholdet sitt.

Designet er utviklet i samarbeid med geniene innen bevegelseskontroll, Syrp Lab, som har ført til et innovativt, fleksibelt og app-styrt produkt som kan levere lineære bevegelser. For skapere åpner dette for muligheten for å kunne lage tidskurs i bevegelse, videoer uten store anstrengelser og polerte videoer av b-roller. Den kan også kobles til mobilen din via Bluetooth, noe som gjør det enkelt og greit å redigere og dele innhold.

Swing passer perfekt med det medfølgende mobilfestet GripTight one og tilt swivel 1K. Så er det bare å legge til et valgfritt stabilt stativ. Bare fest telefonen og plasser deretter en GorillaPod 3K eller 5K på et stabilt sted. Så er det bare å begynne å lage fantastisk innhold. Hvis et stativ i full størrelse er å foretrekke, er Swing også enkelt å montere med JOBY RangePod smart (mobilfester og stativer selges separat).

Via den medfølgende laderen med USB-C-uttak lades Swing fulladet på kun 150 minutter, noe som gir tre timers batteritid. Swing er ikke kompatibel med kameraer.

Swing har et lineært bevegelsesområde på 38 cm og for å lette monteringen har den innebygget vater. Swing tåler opptil 600g, noe som betyr at telefonen enkelt kan festes til en vippeswivel 1K og GripTight ett mobilfeste, via et ¼"-20 feste for å få maksimal utnyttelse av funksjonene.

Når Swing ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen til en kompakt og fleksibel enhet. Den er også slitesterk og laget for å brukes på farten.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Lengde sammenslått (cm) 32
Merker Joby
Produktkategori Slider
Produkttype Slider
Type
  • Bordstativ
  • Fleksibelt ministativ
Type klemme Mobilklemme
Vekt stativ (kg) 0,6


Produsentens varenrJB01662-BWW
490620