730712 730712 730712 730712 730712 730712

Hollyland Pyro H Wireless Transmitter

400 Meter HDMI Trådløs

4 004,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Hollyland Pyro H Wireless Transmitter

Overfør trådløs 4K30-video til produksjonen din ved hjelp av den allsidige Pyro H 4K HDMI Trådløse Videotransmisjonssystemet fra Hollyland. Systemet inkluderer en trådløs sender, en trådløs mottaker, fem antenner, en USB-A til USB-C adapter og en justerbar skomontasjeadapter.

  • Profesjonell videotransmitter
  • Overfør UHD 4K30-video opptil 1300'
  • HDMI-inngang og HDMI-sløyfeutgang
  • 2,4 og 5 GHz frekvensbånd

Legg til trådløs videooverføring av 4K30 til produksjonen din ved å bruke den allsidige Pyro H 4K HDMI Trådløse Videotransmisjonssystemet fra Hollyland. Systemet inkluderer en trådløs sender, en trådløs mottaker, fem antenner, en USB-A til USB-C adapter og en justerbar skomontasjeadapter. Senderen har HDMI-inngang og har ekstremt lav 60 ms forsinkelse som aksepterer synslinjeoverføring fra opptil 1300 fot unna til den medfølgende mottakeren. Når du bruker kringkastingsmodus med opptil fire mottakere og to mobile enheter, støtter systemet opptil 650 fot unna. Mottakeren gir ut til HDMI, og senderen har også en HDMI-sløyfeutgang for å vise ditt lokale signal på en skjerm.

 

 

Hver Pyro H-enhet er utstyrt med en USB-C-port som kan strømforsyne enheten og støtter også plug-and-play UVC-operasjon, slik at den sømløst kan kobles til en datamaskin og bruke den trådløse videoen til strømming og konferanseapplikasjoner. En innebygd frekvensskanner lar deg velge den tydeligste frekvensen for overføringen din og har en lyssterk LCD-skjerm for konfigurasjon. I tillegg til den multifunksjonelle USB-C-porten, kan hver enhet drives ved hjelp av en separat tilgjengelig låsbar DC-strømadapter eller ved å bruke et L-serie batteri med en valgfri batteriplate.

Lang Avstand, Høy Kvalitet
Pyro H Wi-Fi kringkastingsteknologi gjør det mulig for en sender å koble til fire mottakere med stabile signaler, og tilbyr mer fleksibilitet når ytterligere overvåkingsbehov oppstår på settet. Når kringkastingsmodus er aktivert, kan senderen sende signaler til opptil fire mottakere, og synslinje-rekkevidden når 650 fot. Når kringkastingsmodus er deaktivert, kan senderen sende signaler til opptil to mottakere og to mobile enheter, og synslinje-rekkevidden strekker seg opp til 1300 fot.

Sterk Signalstyrke
Med en stabil overføringsrekkevidde på opptil 1300 fot, har Pyro H en forsinkelse så lav som 60 ms. Sammenlignet med Mars-serien, hvis overføringsrekkevidde strekker seg på bekostning av bildekvalitet og forsinkelse, utmerker Pyro H seg med økt overføringsavstand samtidig som den bevarer videokvaliteten og minimerer forsinkelsen. Sender/mottaker-kombinasjonen gir også to moduser for brukere å veie avveiningen mellom bildekvalitet og forsinkelse, med HD-modus for bedre bildekvalitet med en bithastighet på opptil 12 Mb/s og Smooth-modus for en dynamisk endring i forsinkelse.

Skarpe og klare bilder
Med opptil 4K30 overføringsmuligheter, overfører Pyro H bilder med overlegen klarhet, detalj og realisme, noe som gjør den til et flott valg for profesjonelle bruksområder som kringkasting og filmmaking.

USB Video Class
UVC tillater sømløs kompatibilitet med et bredt spekter av enheter, som datamaskiner, uten behov for ekstra drivere eller programvareinstallasjoner. Denne plug-and-play-funksjonen forenkler oppsett og drift, noe som gjør det praktisk for brukere i ulike scenarier som direktesending og videokonferanser.

Smart Kanalskanning
Ved oppstart velger Pyro H automatisk en høykvalitets frekvenskanal, optimaliserer brukeropplevelsen fra starten av. I tillegg kan brukere aktivere smart kanalsøkefunksjonen på mottakeren for å se sanntids tilbakemelding om frekvensstatus, og sikrer dermed en uavbrutt og pålitelig opplevelse.

Enkelt oppsett
Pyro H støtter forhåndsgruppering og paring, og eliminerer behovet for at brukere gjentatte ganger må sette opp senderen og mottakerne manuelt.

Kontinuerlig strøm, flere valg
I tillegg til DC-inngang og NP-F-batterier, støtter Pyro H også en USB-C strømforsyning (5-12V). Et USB-strømforsyningsalternativ gir praktisk, spesielt ved bruk av stabilisatorer, da det eliminerer behovet for større NP-F-batterier, reduserer totalvekten og forbedrer manøvrerbarheten.

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Hollyland
Produktkategori Trådløs overføring
Produkttype Sender


Produsentens varenrPYRO H TX
6 299,-
Varenr162108
Bestilt, ukjent leveringstid