654207 654207 654207 654207 654207 654207

Godox X3 Xnano TTL Wireless Trigger OM/P

Trådløs Flash Trigger for OM/Panasonic

1 347,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Godox Xnano for OM System/Panasonic er en banebrytende minimalistisk TTL-trådløs blitsutløser berøringsskjerm, designet for å ta arbeidsflyten din til uovertrufne høyder. Xnano lar deg kontrollere lys uten anstrengelse, og åpner for nye nivåer av enkelhet og effektivitet i dine kreative prosjekter.

Sveip og trykk
Føl bekvemmeligheten av å ha kontroll med fingertuppene. Naviger enkelt gjennom Xnano sitt brukervennlige grensesnitt med en enkle sveipe- og trykkebevegelser. Som andre Godox blitsutløsere, støtter Xnano TTL- og flerblitsmodus, samt HSS, frontgardin-synkronisering og bakgardin-synkronisering. Forbedre arbeidsflyten din med intuitive kontroller og allsidige blitsmoduser.

Høyoppløst OLED-skjerm
Med sin levende OLED berøringsskjerm tilbyr Xnano en høykontrastskjerm med rask oppdateringsfrekvens for en utrolig visuell opplevelse. Perfekt for både innendørs og utendørs fotografering, justér enkelt skjermens lysstyrke ved å skyve til venstre eller høyre for å tilpasse den til miljøet ditt, enten det er sterkt sollys eller dårlige lysforhold. Det er også en skjermlåsfunksjon for å forhindre utilsiktet berøring.

Presisjon ved fingertuppene
Opplev sømløs allsidighet med Xnano sin toveis TCM, som lar deg bytte umiddelbart og uten anstrengelse mellom TTL-modus og manuell modus. Nyt fordelen av raske overganger, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse deg ulike fotograferingsscenarier med letthet. Enten du foretrekker enkelheten i TTL-modus eller den presise kontrollen av manuell modus, lar Xnano deg raskt bytte mellom de to.

Enkel å feste, slitesterk blitssko
Xnano har en robust blitssko, designet for problemfri montering og optimal beskyttelse av kameraets blitssko. Si farvel til installasjonsproblemer. Den lettmonterte blitsskoen sikrer problemfri montering, slik at du kan fokusere på fotograferingen og ikke installasjonen.

Sømløs tilkobling
Ved hjelp av det avanserte 2,4 GHz Godox Wireless X-systemet gjør Xnano det enkelt og pålitelig å styre lysoppsettet ditt. Den avanserte kanalsøkefunksjonen forhindrer interferens fra andre brukere som opererer på samme kanal. En bemerkelsesverdig funksjon er trådløs synkronisering: si farvel til manuell justering av utløser og blits.

Dine bilder, din vei
Xnano gir deg kontroll over bildene dine på en måte som passer for deg. Velg mellom den intuitive berøringsskjermen eller den taktile følelsen av ekte knapper. Det ultratynne og effektive brukergrensesnittet lar deg enkelt bytte innstillinger og moduser via berøringsskjermen. For fotografering med hansker kan du enkelt justere parametere med sideknappene.

Rask lading, alltid klar
Utstyrt med et innebygd oppladbart lithiumbatteri, gir Xnano problemfri strøm på farten. Med USB-C-porten lader Xnano raskt fra 0% til 100% på bare 2 timer, slik at du alltid er klar til å fange øyeblikket. I tillegg kan du utføre sømløse firmwareoppdateringer via USB-C-tilkoblingen.

I pakken:
1 x Godox X Nano Trigger for OM System/Panasonic
1 x USB-C-ladekabel
1 x Oppbevaringspose

 

 

Egenskaper:
Innebygd lithiumbatteri: 3,7V?850mAh
Ladetid: ~2 timer
TTL automatisk blits
Manuell blits
Multi-blits
Høyhastighets synk
Frontgardin synk
Bakgardin synk
Blits eksponeringskompensasjon: +3EV (eksponeringsverdi), justerbar i 1/3 EV-trinn
Modelleringslampelys: Kontroller modelleringslampen med blitstrigger
Summing: Kontroller summelyden med blitstrigger
Zoominnstilling: AUTO/Brennvidde 24-200mm
TCM Transform: Transformere TTL-opptaksverdien til utgangsverdien i M-modus
Firmware-oppgradering: Oppgradering via USB-C-porten
Minnefunksjon: Innstillinger lagres 2 sekunder etter siste operasjon og gjenopprettes etter en omstart
Displaypanel: Berøringsskjerm med justerbar lysstyrke
Overføringsrekkevidde (ca.): 0-100m
Innebygd trådløs: 2,4 GHz
Kanal: 32
Trådløs ID AV/PÅ/01-99
Gruppe: A-F, 0-9
Dimensjoner: 4 x 4,7 x 3,9 cm
Vekt: 48g

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Utløser


Produsentens varenrD260981