526010 526010 526010 526010 526010

Godox Xpro II TTL Wireless Trigger Sony

Trådløs Blits Utløser for Sony

1 440,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Andre kjøpte også

Godox Xpro II TTL Wireless Flash Trigger

Et oppgradert kontrollsystem Godox er forpliktet til å gi bedre brukeropplevelser, og fortsetter å oppgradere lysstyringssystemet med mer intuitive, profesjonelle og brukervennlige funksjoner. Vi har gledet oss til å lansere XproII-serien som åpner opp et helt nytt belysningssystem for Leica-brukere, og også til å introdusere de oppgraderte XproII-blitstriggerne i Canon-, Nikon-, Sony-, Fuji- og Olympus-versjonen.

Mer effektiv, mer profesjonell

XProII arver alle de profesjonelle funksjonene til Godox-blitsutløserne, og støtter TTL-autoblits på tvers av merker, stroboskopisk blits, andre gardinsynkroniseringsmoduser, og gir mulighet for høyhastighetssynkronisering med lukkerhastigheter på opptil 1/8000s. Dessuten er den designet med en ekstra stor LCD-skjerm og intuitivt skjermpanel for å forbedre arbeidseffektiviteten.

Stabil og sømløs tilkobling

Takket være det 2,4 GHz Godox trådløse X-systemet hjelper XProII deg med å oppnå sømløs og stabil kontroll over Godox-lyssystemet. Den har flerkanalsutløsning med 16 grupper på en av 32 kanaler og kan deretter få tilgang til 99 trådløse ID-innstillinger, med stabil signaloverføring fra opptil 328 fot unna. Høydepunktet er skannefunksjonen for automatisk å søke etter reservekanaler og ID-er i et komplekst opptaksmiljø, noe som vil spare deg for mye tid til forberedelse.

Godox Flash-app

Det som også fortsetter å utvikle seg er Godox Flash-appen. For å gi brukerne en mer fleksibel og intuitiv kontrollprosess, er XproII bygget med Bluetooth-tilkobling slik at lysparametrene enkelt kan justeres på din iPhone, Android-smarttelefon eller nettbrett. Goodx Flash-appen er designet med et klart og brukervennlig grensesnitt som gir deg enestående arbeidseffektivitet.

Quick-Release Lock

XproII - S/N/C/F/O har en hurtiglåsdesign. Med et enkelt trykk for å plassere blitsutløseren trygt på plass, vil dette designet gi deg en effektiv og praktisk opptaksprosess.

Samarbeider med Sekonic lysmåler

Et samarbeid er etablert mellom XProII og Sekonic L-858 for å forbedre arbeidsflyten din til neste nivå. L-858 er innebygd med Godox 2.4G-modul, slik at du kan justere blitsparameteren direkte på L-858 etter måling, noe som sikrer en mye mer presis og praktisk lysprosess.

TCM-funksjon gir deg jevn drift og lar deg fordype deg i din kreative lidenskap.

Toveis TCM gir mulighet for umiddelbar konvertering fra TTL-modus til manuell modus med beholdte parametere og tilbake igjen. Denne funksjonen hjelper deg raskt å få riktig eksponeringsverdi og lover deg et nøyaktig og sammenhengende uttrykk av lys.

Valgbar Single Contact Triggering

Denne trådløse TTL-blitsutløseren gir også en valgfri enkeltkontaktfunksjon, med raskere og sensitivere utløsning. Så når du fotograferer i seriemodus, vil enkeltkontaktutløsningen sørge for at blitsen utløses i rask rekkefølge med mye kortere intervaller.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Utløser


Produsentens varenrX ProII-S
598,-
Varenr122999
Leveres på bestilling