Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir

Gitzo Traveler Mini GKTBC1 Stativkit

Eksklusivt bordstativ med kulehode Noir

2 598,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
2 stk. Leverandørlager

Gitzo Mini Traveler stativkit er perfekt for enhver fotografisk oppgave, og er det letteste karbonfiber ministativet på markedet. Dedikert til fotografer med speilløse eller DSLR-kameraer med små linser, gir stabilitet som frigjør fotografens kreativitet uten å være hemmet av tungt utstyr. Det er den perfekte reisepartner for de som vil reise lett og fullt utstyrt . Mini Traveler er tilgjengelig i 2 fargekombinasjoner, full svart og klassisk Gitzo noir-design.

Egenskaper

  • Bare 265 g, markedets letteste komplette bordstativ
  • Materialer av høy kvalitet for høy pålitelighet og holdbarhet
  • Maskinert aluminiumsspindel og hode som kan støtte opptil 3 kg
  • To benvinkler for maksimal stabilitet i hvert øyeblikk
  • Perfekt utskiftbarhet med Gitzo Traveler Litter

Stabilt ministativ

Gitzo Mini Traveller er spesielt dedikert til profesjonelle fotografer, og lovende amatører, som bruker speilløse kameraer eller DSLR-kameraer med små linser. Dette ministativet gir stor stabilitet både på bordplaten og på bakken og mange andre overflater og slipper løs fotografenes kreativitet uten bryet med tungvint utstyr. Det er den perfekte fotografiske reisefølget for deg som vil reise lett og fullt utstyrt med pålitelig tilbehør, da den passer til alle fotovesker uten å ta opp plass som trengs for det andre utstyret.

Lett og kompakt

Gitzo Mini Traveller gir bekvemmelighet og funksjonalitet under hver utendørsfotografering. Takket være de moderne eXact karbonfiberrør og aluminiumshode, veier den bare 265 g (bare 117 g per ben), slik at fotografer alltid får den beste ytelsen uansett hvor de går. Det er bygget av førsteklasses materiale fra platen til føttene, noe som alltid garanterer den beste påliteligheten. Den bearbeidede aluminiumsspindelen og hodet er sterke og pålitelige, opptil 3 kg i full bredde-konfigurasjon. I tillegg, når en enda lettere løsning er nødvendig, fjernes det avtakbare hodet enkelt og bena gir frittstående støtte for opptil 25 kg utstyr. Ytelsen er den høyeste når det gjelder det minste fotavtrykket, for lave vinkelbilder, når du tar bilder på scenen og når du plasserer sekundære kameraer.

Kompatibel

Det er designet med et helt nytt (patentsøkt) Pull & Fix-vinkelvelgersystem og har to benvinkler for maksimal fleksibilitet, og langvarige gummiføtter designet for å øke grepet på de fleste overflater. Den ergonomiske gummierte knotten låser og kontrollerer enkelt den sterke rustfrie stålkulen i aluminiumskulehodet, som også er perfekt kompatibel med Gitzo Traveler-stativet, og Mini Traveler-benene kan matches med det minste Gitzo Traveler-kulehodet.

Holdbar

Mini Traveler er tilgjengelig i to attraktive raffinerte fargekombinasjoner, den helt svarte og klassiske Gitzo noir-innredningen, og har Gitzos unike, umiskjennelige finish og design som minner om den utsøkte formen til de vellykkede Gitzo-kulehodene. Presisjonsbearbeiding fremhever formene og sikrer den sterkeste aluminiumskonstruksjonen, og sammen med tøffe anodiske oksidasjonsbehandlinger som beskytter stativoverflaten, gjør Mini Traveler til en holdbar og pålitelig støtte for enhver anledning.

Stativ av høy kvalitet

Som med alle Gitzo-produkter, dreier hver detalj i Mini Traveler seg om lette og høykvalitetsmaterialer, med presis montering og fin manuell kontroll. Den kompromissløse holdningen til Gitzo-håndverkeren er alltid i harmoni med de kompromissløse forventningene fra Gitzo-fansen.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Materiale stativ Karbon
Merker Gitzo
Produktkategori Fotostativ
Produkttype Ministativ
Type
  • Bordstativ
  • Trebens fotostativ


Produsentens varenrGKTBC1