Gitzo GHF2W Fluid Head Oljedempet stativhode Gitzo GHF2W Fluid Head Oljedempet stativhode Gitzo GHF2W Fluid Head Oljedempet stativhode Gitzo GHF2W Fluid Head Oljedempet stativhode Gitzo GHF2W Fluid Head Oljedempet stativhode

Gitzo GHF2W Fluid Head

Oljedempet stativhode

4 299,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager

GITZO 2-veis væskedempet stativhode

 • For fugletitting og naturvideo/fotografi
 • Ekstremt sterk, men kompakt og lett
 • Væskefylt for jevne og glidende bevegelser
 • Alltid balansert utstyr på grunn av motvekt
 • Gummiert Arca-swiss-kompatibel plate følger med
 • Maks 4kg
 • Veier 0,59 kg
 • Høyde 5,5 cm

Gitzos 2-veis væskefylte hode gir den høyeste ytelsen til fuglekikkere og dykkere med mellomstore kikkerter, så vel som for naturfotografer og videografer med premium CSC- eller DSLR-kameraer med objektiv opptil 200/300 mm. Fuglekikking krever stativ og hoder med spesifikke egenskaper, men nesten alle hoder som brukes av fuglekikkere, er video- eller foto-relaterte hoder som vanligvis er større, tyngre og mer kompliserte enn de trenger å være. Gitzos 2-veis vøskefylte hode har unikt utviklet seg med et enkelt mål: For å fullt ut tilfredsstille både fuglekikkere og naturfotografer som fotograferer opp til middels telefoto-objektiver, da begge har svært like behov.

Gitzo 2-veishode er et ekstremt kompakt væskedempet hode med en betydelig ergonomisk design. Refleksjonsfrie flater gir god kamuflasje, noe som er spesielt viktig for bruk i dyrelivet. Hodet gir også et omfattende sett av tekniske funksjoner kombinert med et eksepsjonelt ytelse-kompakthetsforhold.

De viktigste innovasjonene i dette hodet er væskepatronene og den nøyaktige interne mekanismen. Resultatet er et ukonvensjonelt hode perfekt tilpasset Gitzo karbonfiberstativ, og en ekstraordinær kombinasjon av ytelse og bærbarhet, designet for ultrarask og nøyaktig visning og fotografering. Gitzos 2-veis væskefylte hode har en stiv og lett magnesiumkropp, veier mindre enn 0,6 kg, og kan trygt støtte en nyttelast på opptil 4 kg. Det er det perfekte hodet å ha med seg uten å måtte velge mellom høy ytelse og bærbarhet.

I tillegg til den eksepsjonelt glatte bevegelsen som tilbys av høy kvalitetsteknologi og montering, har 2-veishodet en lang gummiert Arca-Swiss-kompatibel plate og et sofistikert, justerbart og svært nøyaktig motvektssystem, slik at fotografisk utstyr blir perfekt balansert og støttes enkelt og trygt for å fange de skarpeste bildene.

Det nye 2-veis Gitzo væskedempede hodet gjør det lett å enkelt fange bevegelige gjenstander med uovertruffen presisjon, da væskepatronene sikrer jevne, brede bevegelser uten hacking under fotografering selv over et bredt temperaturområde. I tillegg er en bryter fra å ta opp videoopptak utrolig rask og enkel med Gitzos 2-veis videokonfigurasjon, med rask installasjon via den integrerte panoreringsarmen.

2-veis væskehode ble designet med respekt for Gitzos utvetydige elegante og rene stil, som representerer bransjens standard for fortreffelighet.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Stativhode
Produkttype Stativhode
Produsent Gitzo


Produsentens varenrGHF2W
56929