Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR Vidvinkelzoom til GFX

Fujifilm Fujinon GF 20-35mm f/4 R WR

Vidvinkelzoom til GFX

27 979,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

Andre kjøpte også

FUJINON GF20-35mmF4 R WR har en brennvidde som tilsvarer 16mm-28mm i 35mm format, og er perfekt egnet for interiør- og arkitekturfotografi, i tillegg til å fange de store landskapene. Objektivet er konstruert for å gi fotografen den best mulighet for å arbeide mobilt, med en lav vekt på kun 725 gram. Til tross for den lave vekten foregår zoom internt i objektivet slik at lengden ikke endres, noe som også gjør det mulig å zoome jevnt og følsomt. Fatningen er forsterket med magnesium, noe som gjør den mer slitesterk, men bidrar også til lavere vekt. For å kunne fastholde den samme lysstyrke og høye bildekvalitet gjennom hele området har den et optisk design bestående av 14 linseelementer i 10 grupper, inkl. tre asfæriske-, ett asfærisk ED, og tre ED-linseelementer for å minimere forvrengning, samt forekomsten av kromatisk aberrasjon. Ghost-effekt og lysskjær som er vanlig på objektiver med så bred synsvinkel reduseres effektivt av antirefleksbehandling Nano-GI (Gradient Index) som også øker klarheten i bildene.

For optimal bildekvalitet og størrelse er objektivets blendere plassert i midten av linsen, noe som gir muligheten for den kompakte konstruksjon, og at det optiske design tillater ekstremt høy optisk ytelse.

Takket være en diameter på 82mm finnes det mange tilpassede filtre for landskaps- og arkitekturfotografen.

For å tåle bruk i utfordrende fotograferingsmiljøer er objektivet værbestandig på 12 steder, og tåler fuktighet, støv, smuss og lave temperaturer ned til -10 grader Celsius. Det fremre linseelement har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre følsom for flekker, og er lett å rengjøre.

 

 

I pakken:

  • FUJINON GF 20-35mm f/4 R WR
  • Solblender
  • Frontdeksel
  • Bakdeksel
  • Objektivpose

 

 

 

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 88,5
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 20
Lengde Objektiv (mm) 72
Lengste brennvidde 35
Merker Fujifilm
Nærgrense i cm 35
Objektivfatning Fujifilm G
Objektivtype Vidvinkel
Produktkategori Fuji G Mount
Produkttype Vidvinkelzoom
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 725
Værtettet Ja
Zoom Ja


Produsentens varenr16777796