Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR for GFX

Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR

for GFX

24 961,-
1 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

FUJIFILM GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR, priset for sin allsidighet, er en standardzoom som dekker et praktisk vidvinkel til portrettlengde for å passe til arbeid i forskjellige situasjoner. Komplettering av dette fleksible spekteret er en høy ytelse, optisk design som inkluderer et Super ED-element, et ED-element og tre asfæriske elementer, som alle bidrar til å redusere en rekke avvik for å oppnå større skarphet og klarhet.

Ved å balansere optikken kjennetegnes dette objektivet også av dets fem stoppeffektive bildestabiliseringssystem som minimerer utseendet til kamerarystelser for skarpere håndholdte bilder. En lineær autofokusmotor brukes også til å levere rask, nesten lydløs fokuseringsytelse som gir både bilder og videoer fordel. I tillegg har linsen også en støv-, fryse- og værbestandig konstruksjon som passer til arbeid under prøvede miljøforhold.

 • Standard zoom gir 36-79 mm ekvivalent brennvidde for å realisere et allsidig utvalg av synsfelt som passer til et bredt spekter av opptaksapplikasjoner.
 • Konstant f/4 maksimal blenderåpning gir jevn ytelse i hele zoomområdet.
 • Ett Super ED-element og ett ED-element reduserer kromatisk avvik og fargefrie i zoomområdet for større klarhet og fargenøyaktighet.
 • Tre asfæriske elementer kontrollerer feltkurvatur, forvrengning og sfæriske avvik for å opprettholde en høy grad av skarphet og nøyaktig gjengivelse.
 • En lineær AF-motor brukes til rask, rolig fokuseringsytelse som passer både til foto- og videoprogrammer. En intern fokuseringsdesign opprettholder også den totale lengden på linsen under fokusering og fremmer raskere fokusbevegelse.
 • Optisk bildestabiliseringssystem kompenserer for opptil fem stopp av kamerarystelser for å bidra til å realisere skarpere bilder når du fotograferer håndholdt.
 • Avrundet membran med ni blader bidrar til en behagelig bokehkvalitet.
 • Fysisk blenderring muliggjør intuitiv justering over eksponeringsinnstillinger og har en C (Kommando) -posisjon for å tillate kamerabasert blenderinnstilling.
 • Støv- og værforseglet konstruksjon av magnesiumlegering gjør det mulig å arbeide i tøffe klima og temperaturer helt ned til -10° C.

Merk: Kamera på bildene er kun for illustrasjon av objektiv og følger ikke med.

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 93
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 82
Fullformat Nei
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 45
Lengde Objektiv (mm) 144,5
Lengste brennvidde 100
Nærgrense i cm 65
Objektivfatning Fujifilm G
Objektivtype Foto
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Mellomformat
Produsent Fujifilm
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 1005
Værtettet Ja


Produsentens varenr16639487
99619