Fujifilm GF 120mm f/4 R LM OIS WR Makro for GFX Fujifilm GF 120mm f/4 R LM OIS WR Makro for GFX

Fujifilm GF 120mm f/4 R LM OIS WR Makro

for GFX

28 968,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Fujifilm Fujinon GF 120mm f/4.0 Macro R LM OIS WR er et makroobjektiv med Fujifilm GF fatning. Objektivet tilsvarer 95mm brennvidde, og er egnet for nærbilder som krever kort nærgrense.

Egenskaper

  • Tilsvarer 95mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett

Kvalitetsglass

Fujinon GF 120mm f/4 R LM OIS WR Makro har en brennvidde tilsvarende 95mm (35mm format) og en maksimal forstørrelse på 0,5x (1:2). Objektivet består av 14 linseelementer i ni grupper inkludert tre ED-linseelementer for å minimere forekomsten av kromatisk aberrasjon, og for å produsere bilder av enestående kvalitet og vakker forgrunn- og bakgrunnsskarphet. Det fremfre linseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker, og lett å rengjøre.

Rask autofokus

Objektivet har rask og stille autofokus, og beholder sin høye klarhet i alle avstander takket være en flytende fokusgruppe drevet av en lineær motor. Og med den kraftige bildestabilisatoren som kompenserer opp til 5-trinn forenkles håndholden fotografering i svakt lys.

Høy kvalitet

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

Produktinformasjon

Filterstørrelse (mm) 72
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Merker Fujifilm
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Mellomformat


Produsentens varenr16536661
21151