SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere SoMe tilbehørspakke - iPhone Passer for iPhone brukere

SoMe tilbehørspakke - iPhone

Passer for iPhone brukere

5 995,-
3 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen

iPhone er en av de mest populære smarttelefonene på markedet, og det er en god grunn til det. Med sin avanserte teknologi og allsidige funksjoner, er iPhone et godt alternativ for å ta og redigere videoer og fotografier. Men for å få mest mulig ut av din iPhone, bør du vurdere å kjøpe noen nyttige tilbehør.

Mobilholder

Sidekick Pocket Smartphone Adapter fra Benro er en sammenleggbar smarttelefonadapter designet for å gjøre det enda enklere å produsere innhold med en telefon. Med et design som passer for alle, passer Sidekick Pocket telefoner fra 2,4-3,7" brede og foldes sammen til lommestørrelse for portabilitet. Det fjærbelastede telefonfestet roterer 90° for vertikal eller horisontal komposisjon.

Basen til Sidekick er kompatibel med både Arca-type og RC-2 hurtigutløsermottakere, og har 1/4"-20 og 3/8"-16 gjengede hull, noe som gjør monteringen enkel i nesten alle situasjoner. Et innebygd kaldskofeste gjør det mulig å montere mikrofoner, kompakte LED-lys eller annet tilbehør.

Mikrofon

Røde VideoMic Me-L er den perfekte mikrofonen til din Apple-enhet. Du kobler til mikrofonen i Lightning-inngangen og du kan velge å rette mikrofonen mot deg eller bort fra deg. Den gir deg perfekt lyd till dine videoinnspilinger og er ikke i veien.

Mikrofonen er en kondensatormikrofon med nyreformet opptakskarakter.

Fordeler:

 • Liten og smidig
 • Perfekt lyd hver gang
 • Uten batteri, drives av enheten
 • Hodetelefonsuttak for direktelytting
 • Tilkobles med Lightning kontakt
 • Vindbeskyttelsepels medfølger for minimert støy

Lys

Når du trenger et lett og bærbart mykt lys for portrettfoto er 2 x Ledgo LG-E268C et utmerket valg takket være sine store overflater og integrerte diffusor.

Den slanke konstruksjonen (kun 1,5 cm på det kraftigste) gjør at vekten kan holdes på et minimum og under et kilo. Et fleksibelt hode med feste for standard lysstativ er inkludert.

Mål: 35,0 x 24,0 x 1,5 cm

Justerbar intensitet og fargetemperatur

LED panel på 26.8 W gjør at  LG-E268C leverer et kraftig lys med en maksiml styrke på  2165 lumen.

Fargetemperaturen er justerbar mellom 3200K and 5600K og velgere for lysstyrke og fargetemperatur og valgte innstillinger kan bli overvåket via et display på baksiden av panelet.

Ledgo LG-E268C kan drives med strøm fra det ordinære strømnettet via medfølgende strømforsyning, eller via to oppladbare batterier.
(Sony NP-F750/970) eller tilsvarende kan leveres som ekstra tilbehør.

Panelet monteres på det medfølgende lysstativet LG-L170

I pakken

 • 2 x LG-E268C LED paneler
 • 2 x Håndgrep
 • 2 x Lysstativ
 • 1 x Bæreveske
 • 2 x strømforsyning

*Merk: Batterier og lader kommer i tillegg

Stativ

MeFOTO BackPacker Classic fra Benro er et lett reisestativ. Stativet er tilgjengelig i svart og titan anodisert utførelse. Dette reisestativet er bare 40cm når det er foldet bakover og 156,5 cm når det er helt forlenget. RoadTrip veier 1,6 kg. Q0-kulehodet bruker en Arca-Swiss hurtigutløserplate. Ideell for støtte for smarttelefoner, nettbrett, kompaktkamera, speilløse, mikro 4/3 og DSLR-kameraer med kortere objektiver. BackPacker kan støtte opp til 4 kg. Varen inkluderer: BackPacker Tripod, Q0 Ballhead, PU50 Camera Plate og Carry Case med skulderstropp.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Foto.no AS
Produktkategori Kamerapakker
Produkttype SoMe


Produsentens varenrSoMe-tp-iphone-1
577363