Streaming | Strømming | Slik strømmer du direkte på internett

PTZ-hybridpakke PRO med 3 kamera

2 x Canon CR-N500 + Canon XF605

269 500,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager

PTZ-hybridpakke PRO med 3 kamera

Vår PTZ-hybridpakke baserer seg på 2 PTZ-kamera fra Canon sammen med videokameraet Canon XF605, slik at du også kan være mer mobil når du dekker dine eventer. Denne pakken inneholder alt du trenger for å sette opp et fast videooverføringsrom av høyeste kvalitet.

De to PTZ-kameraene fra Canon sikrer at du får de vinklene og utsnittene som gir dine overføringer et profesjonelt preg.

Denne pakken bygger på Canon sine CR-N500 kamera

Dette består hybridpakken av:

Canon CR-N500 PTZ

Canon CR-N500 PTZ-kamera, til innendørs bruk, kombinerer Canons avanserte bilde- og nettverksteknologier. Kamaeraet gir 4K UHD-opptak med støtte for flere IP-protokoller, inkludert den nyutviklede XC-protokollen som gir en enkel og effektiv arbeidsflyt for fjernproduksjon. Sammen med maskinvarekontrolleren RC-IP100 og programvaren Remote Camera Control, sørger den nye XC-protokollen for at andre kompatible Canon-videoprodukter fungerer i produksjonssystemet. Dette gir innholdsskapere mulighet til å tilpasse produksjonssystemet til sine behov. Canon vil også lansere ny fastvare til Cinema EOS-kameraserien slik at de blir kompatible med det nye fjernproduksjonssystemet for en fleksibel ende-til-ende-løsning som dekker de ulike videobehovene i markedet for fjernproduksjon.

Kamerakontroll

Canons nye PTZ-kontrollere passer alle budsjettstørrelser og arbeidsflyter. Remote Camera Control er et gratisprogram for datamaskin og nettbrett[iii] som kan brukes til å styre opptil 20 Canon PTZ-kameraer med forhåndsvisning av opptil ni av kameraene i brukergrensesnittet. Programvarekontrollen kan brukes til å finjustere bildeinnstilinger som blenderåpning, hvitbalanse og forsterking, fra tastaturet på en bærbar datamaskin.Om du ikke har eller vil bruke PC/Mac finnes det egne kontrollere som kan styre kameraene.

PTZ-kameraene monteres i taket, mens det medfølgende videostativet fra Benro sikrer stødige opptak med videokameraet Canon XF605

Ønsker du at PTZ-kameraene skal kunne flyttes vil de selvfølgelig kunne passe på et videostativ

Med denne pakken er du klar for å sende dine eventer eller foredrag live til ditt publikum.  Med tre kameraer kan du få flere vinkler og utsnitt fra ditt event noe som får sendingen din til å virke mer profesjonell.

Her har du full kreativ kontroll over dine sendinger med mange muligheter. Her kan du overtone bilder fra det ene til det andre kameraet, legge på egen logo m.m.

Verdt å vite

Denne pakken er selvfølgelig skalerbar og tilpassningsvennlig slik at vi kan skreddersy den til dine behov.

  Husk:

  • Lyd og lys

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Foto.no AS
Produktkategori Studio
Produkttype PTZ


Produsentens varenrptz_hybrid_n500