Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch Erde, Feuer, Wind, Wasser Av Damian Michal Heinisch

Erde, Feuer, Wind, Wasser

Av Damian Michal Heinisch

1 450,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen

"Erde, Feuer, Wind, Wasser" av Damian Michal Heinisch

Denne utgivelsen i fire bind reiser spørsmål om kulturell og kollektiv arv og tar oss med på en visuell reise gjennom Europas historie på det 20. og 21. århundre, preget av krig, migrasjon og endringer i politiske systemer.

I hver av bøkene - symbolsk forankret i de fire elementene og de fire årstidene - fokuserer fotografen på ulike generasjoner av familien de siste 75 årene. Fra bestefarens dagbok, som han skrev som krigsfange i Ukraina, til hans familiens emigrasjon fra Polen til Vest-Tyskland på 1970-tallet og slektningene de etterlot seg. Til Heinischs forhold til sin enkefar i Tyskland og hans egen identitetssøk i Norge, hans adoptivhjem.

Damian Heinisch har en MA fra Folkwang School i Essen og underviser i fotografi i Oslo.

 

Utgitt 16.12.2021. 516 sider. Engelsk.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Litteratur
Produktkategori Bøker
Produkttype Foto og Video
Produsent Foto.no AS


457395