659247

Contex HD Apeiron/42 med Lisensnøkkel

Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Contex HD Apeiron/42

Den kontaktløse skanneren HD Apeiron/42 for kunst, gir markedets mest realistiske resultater.

  • Kontaktløs skanning for detaljerte originaler og kunst
  • Dedikert programvare for kontaktløs skanning
  • Storformat i høyeste kvalitet

HD Apeiron/42 er en fleksibel kunstskanner i storformat for digitalisering av originale kunstverk og gjenstander. Kontaktløs skanning lar uvurderlige og kanskje skjøre originaler skannes uten at forsiden av originalen noen gang berører maskinvaren.

Med HD Apeiron/42 kan du kontrollere lyset og bevare kunsten med lys av museumskvalitet uten UV/IR-stråling.

Kunstskanneren leverer en umiddelbar digital versjon av originalmediet ditt med høy grad av fokus på tvers av alle plan. Sammen med den dedikerte og intuitive Nextimage Apeiron-programvaren, krever HD Apeiron/42 praktisk talt ingen skanneferdigheter for å komme i gang.

Den robuste skanneren er fullpakket med funksjoner for å sikre riktig scene- og lampejustering, kalibrering og skanning. Det er den raskeste berøringsfrie storformatskanneren som er tilgjengelig med naturlig dagslys LED som ikke går på akkord med skannekvalitet og pålitelighet.

Programvaren støtter enkelt den unike måten å bruke en kontaktløs skanner på.
Skanning med den svært komplekse Nextimage Apeiron-programvaren er faktisk ganske enkel:
1. Velg en forhåndsinnstilling eller lag din egen
2. Plasser bord og fokalplan
3. Skann

Skanneren er spesielt egnet for museer, kopibutikker, materialprodusenter og andre, som nå har en kraftig ny måte å øke kvaliteten på detaljerte og sensitive originaler med enestående nøyaktighet.

Avstandshøyden på 10 tommer (254 mm) og et optimalt brennplan på opptil 5.1 tommer (130 mm) muliggjør skanning av tykkere medier, for eksempel innrammede kunstverk eller treverk eller byggematerialeprøver.

Seks kameraer med Fujifilm-objektiver og firelinjers Toshiba farge-CCD-er fanger opp hver eneste detalj i opptil 1200 dpi optisk oppløsning.

Lampene i HD Apeiron/42 gjengir det naturlige dagslysspekteret ved hjelp av avanserte LED-er med TRI-RTM-teknologi. Dette, pluss den smarte utformingen av LED-strips montert i elliptiske reflektorer, resulterer i nøyaktige og jevne farger – og ingen avstandsfading.

Det er også enkelt å lage uttrykksfulle skygger og høylys for å legge til realistiske 3D-overflater. HD Apeiron/42 tilbyr fire forskjellige lampemoduser. Det museumsegnede lyset uten UV/IR-stråling bevarer kunsten.

HD Apeiron/42 er den raskeste kontaktløse storformatskanneren på markedet. En fleksibel løsning; den forbedrer arbeidsflyten samtidig som den sikrer overlegen kvalitet. Maskinvaren er utformet for å støtte riktig operatørergonomi; dette inkluderer en justerbar arm med en stor 22" berøringsskjerm.

En tilpasset og brukervennlig versjon av vår prisbelønte Nextimage-programvare, Nextimage Apeiron, er inkludert. Alle nødvendige parametere er lett tilgjengelige på berøringsskjermen i stedet for skjult bak faner eller rullegardinmenyer. En rekke alternativer etter skanning lar også brukeren justere parametere og effekter om ønskelig.

HD Apeiron/42 er et fleksibelt produkt som forbedrer eksisterende arbeidsflyter ved digitalisering av originale kunstverk og artefakter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Produktkategori Skanner
Produkttype Flatbed


Produsentens varenr6100A001001