645066 645066 645066 645066 645066 645066 645066

Feelworld Monitor LUT11H

4 199,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Feelworld Monitor LUT11H

Den 10,1-tommers 4K Ultrabright berøringsskjermen HDMI-skjermen fra FeelWorld er en IPS LCD-skjerm som er i stand til å vise SD, HD, 2K, UHD 4K og DCI 4K video.

  • 10,1-tommers 1920 x 1200 IPS LCD-skjerm
  • HDMI inngang og utgang
  • Aksepterer SD, HD og UHD 4K video
  • 2000 cd/m² lysstyrke
  • 800:1 kontrastforhold
  • 170° visningsvinkel
  • Programmerbare kontrollknapper
  • Inkluderer dobbel L-serie plate
  • DC-strømutgang til kamera/tilbehør
  • Bildeovervåkingsverktøy

LCD-panelet har en oppløsning på 1920 x 1200, et sideforhold på 16:10, et kontrastforhold på 800:1 og en målt lysstyrke på 2000 cd/m² for enkel visning utendørs så vel som innendørs. IPS LCD gir 170° visning, slik at du kan se bildet uten å være direkte foran skjermen og unngå forvrengte farger eller kontrast.

På siden av skjermen finner du HDMI inngangs- og utgangstilkoblinger, mens hodetelefon- og ekstern DC-strøminngang er plassert på motsatt side. Det er tre 1/4"-20 monteringsgjenger rundt sidene, og kontrollknappene er plassert langs toppkanten av skjermen. Baksiden av skjermen har en dobbel L-serie batteriplatt, samt en avtakbar tilbehørsmontasjeplate for å imøtekomme trådløst utstyr eller andre monteringer. En rekke bildevurderingsverktøy er innebygd i skjermen, inkludert histogram, falske farger og sebrastriper for å sjekke eksponering, peaking og forstørrelse for å sjekke fokus, og markører for å sikre riktig ramming.

10,1-tommers profesjonell HDMI-kameraskjerm
LUT11H leveres med en 10,1-tommers 1920 x 1200 Full HD-skjerm og flere fargegammer som DCIP3 for å vise dine bilder og overvåkingsinnhold med overlegen fargefidelitet, og gir mer plass for etterfargekorreksjon. Den brede 170º visningsvinkelen gjør det enkelt for flere medlemmer av mannskapet å se samtidig.

Flere fargegammer
Skjermen støtter REC709, DCIP3 og BT2020 fargegammer.

Dagslysvennlig
Med støtte for 2000 cd/m² ultra høy lysstyrke, kan LUT11H brukes til utendørs opptak, slik at du kan filme uten solskjerm.

Automatisk demping
LUT11H har en omgivelsessensor som automatisk kan justere skjermens lysstyrke for å passe miljøet du filmer i.

Intuitivt brukergrensesnitt
LUT11H har en oppdatert brukermeny med ikoniske programvarefunksjoner for mer bekvemmelighet og hastighet.

Egendefinerte snarveisknapper
Det er tre egendefinerte snarveisknapper på toppen av skjermen for snarveifunksjoner som raskt kan kalles opp under opptaksprosessen.

Full berøringsskjermdesign
Det berøringsskjerm-baserte LCD-brukergrensesnittet gir utrolig kontroll. Du kan bruke enkle trykk- og sveipebevegelser for viktige overvåkingsfunksjoner uten knapper. I tillegg kan du også betjene den via rullehjulet.

Monteringsdesign
Baksiden har et avtakbart monteringsområde for eksternt utstyr. Den har to kryssporer, slik at du kan justere posisjonen til det eksterne enheten ved å løsne skruene. Når du ikke trenger settet, kan du løsne skruene for å fjerne det.

Smarte verktøy
Det fleksible operativsystemet er fullpakket med et omfattende sett med verktøy, alt bare ett trykk unna og enkelt å bruke. Video-OS inkluderer verktøy for fokus, rammeverk og eksponering (waveform, RGB parade, vectorscope, RGB histogram, histogram, innebygd lyd, fokuseringspeaking, zoom, zebra, falske farger, sikre rammer, osv.), en fleksibel 3D LUT-implementering (bruk innebygd LOG til Rec.709-video eller last opp .cube-filer), og alternativer for anamorfisk de-squeeze-overvåking.

Strømalternativer
LUT11H er ikke bare utstyrt med 12 VDC/3A inngangseffekt, men den gir også en 8 VDC aux utgangseffekt, som lar filmskaperne strømforsyne kameraene sine. Med en valgfri batteriadapterkabel kan du forlenge skjermens kjøretid. Det er en dobbel L-serie batteriplate på baksiden av skjermen som kan drive skjermen i opptil fire timer ved bruk av to NP-F970-batterier.

3D LUT-støtte
LUT-lastingfunksjonen gjør fargekalibrering enklere og mer intuitiv. Du kan bruke innebygd LOG eller laste opp .cube-filer. Skjermen lar deg laste opp til 50 egendefinerte LUT-er, utseender eller profiler når som helst via SD-kortsporet og velge mellom dem umiddelbart.

Nøyaktig waveform-monitoring
Når du trenger å analysere bildekvaliteten mer nøyaktig enn å bare se på bildet, bruk skjermens innebygde waveform-monitoring. Velg mellom waveform (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektor, histogram, lydfase og nivåvisninger, og få kringkastingsnøyaktig waveform-monitoring som viser alt du trenger å vite teknisk om video- og lydsignalene dine. Funksjonene kan åpnes separat, og den støtter også en knapp for å åpne alle omfanget moduser samtidig.

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Feelworld
Produktkategori Monitor
Produkttype Monitor


Produsentens varenrLUT11H