Epson SureColor SC-P7500 12 farger, 24" bredde Epson SureColor SC-P7500 12 farger, 24" bredde Epson SureColor SC-P7500 12 farger, 24" bredde Epson SureColor SC-P7500 12 farger, 24" bredde

Epson SureColor SC-P7500

12 farger, 24" bredde

39 499,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager

Epson har lansert sine første tolvfargers storformatskrivere som tilbyr det bredeste fargespekteret noensinne med 99 % Pantone-dekning. SureColor SC-P7500 (24 tommer) er ideell for kunstnere og fotografer, ettersom de tilbyr pålitelig reproduksjon for profesjonell prøvetrykking og rask gjennomstrømning for produksjon av høyt volum. De to storformatskriverne kompletteres av Epsons nylig utviklede UltraChrome Pro12-blekksett med K3-teknologi som gir leverer begge de svarte blekkfargene samtidig, og inkluderer orange, grønt og fiolett, noe som gir brukeren imponerende fargenøyaktighet.

Profesjonelle fotografer og kunstproduksjon

Denne gruppen krever høyest mulig utskriftskvalitet for å oppfylle forventningene til kresne kjøpere. I tillegg til tolvfargers blekksett bruker de Epson-designede, avanserte skrivehodene opptil 800 dyser for hver farge for nøyaktig punktplassering og eliminering av trykkfeil. De kombinerer høyhastighetsproduksjon med kvalitet, takket være µTFP12-skrivehodet med 300 dpi-oppløsning og 12 kanaler. Bildene drar også fordel av jevne graderinger og nøyaktig reproduksjon av tekstur. Dypere svartfarger oppnås gjennom en teknologi for bedre svart dekning, noe som resulterer i enda mer slående og dramatiske bilder. For de som setter pris på ekte kreativ frihet og må skrive ut på et bredt utvalg av medier støtter SC-P7500 (24 tommer) kunstpapir, lerret, fotopapir og mer.

Epson har hevet bransjestandarden for prøvetrykking av emballasje og trykking etter kontrakt, hvor presisjon er viktig.  Med fargemåling, kontroll og korreksjonsteknologi kan brukere arbeide med mer effektivitet og større tillit. En valgfri SpectroProofer med fotospektrometer fører til raskere og mer nøyaktig fargemåling, og den innebygde fargekontrollen er fullstendig automatisert. Kort sagt er resultatene usvikelig forutsigbare.

Marc Boehmer - Product manager

Marc Boehmer, product manager pro photo/printer, Epson Europe, forklarer: «For å produsere virkelig nyskapende produkter må vi forstå hva kundene trenger, og hva de ikke trenger. Dette gjør det mulig for oss å bygge skrivere uten overflødig teknologi – og fokusere på det som betyr mest for de som bruker dem, hver dag. Med tanke på dette tror jeg at vi har oppnådd noe spesielt som gir større kreativ frihet og nye potensielle forretningsmuligheter for våre brukere.» Han legger til: «Det å kunne tilby tolvfargers fotoskrivere er noe helt nytt for oss i Epson. Dette suppleres videre med imponerende utskriftshastigheter, utskriftskvalitet og et brukervennlig grensesnitt. Alt er designet for å fungere perfekt sammen i en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte.»

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Produktkategori Storformat
Produkttype Storformat


Produsentens varenrC11CH12301A0
97498