Elinchrom Rotalux 90x110 Rectabox

Rektangulær softboks i Rotalux systemet

2 198,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Andre kjøpte også

Elinchrom Rotalux 90x110 cm er en profesjonell softbox designet for bruk i fotografering og videoproduksjon. Denne softboxen er en del av Elinchrom Rotalux-serien, som er kjent for sin utmerkede lyskvalitet, holdbarhet og brukervennlighet. Rotalux recta softboxer er nyttige for generell fotografering som portretter og produktfotografering. På grunn av sin form og størrelse gir de fleksibilitet i plassering. Det lettmonterte Rotalux-systemet er sannsynligvis det mest kopierte av alle Softbox-systemer. Det er imidlertid lettere å kopiere et design enn en kvalitet, og de forblir de beste enhetene i sin klasse.

Unike deflektorer

Det som fortsetter å gjøre Elinchrom-enhetene unike er settene med deflektorer – gull, sølv og gjennomskinnelig som gjør at mykheten/hardheten og fargen kan endres; passer sentralt over blitsrøret på din valgte avstand. De kan brettes ned som en paraply og transporteres enkelt, eller bare holdes rene i den medfølgende bærevesken. Rotalux Speedring, må kjøpes separat, har forbedret mekanikk og ekstremt lav vekt, kun 263 g. Forbedret finish på Rotalux reflektorvev med grå rør. Bedre lyseffektivitet.

Rektangulær form

Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox har en rektangulær form som er perfekt for å skape et mykt, jevnt lys. Den måler 90 cm x 110 cm, noe som gjør den til en ideell størrelse for å lyse opp små til mellomstore motiver. Softboksen har også en dyp design som hjelper til med å kontrollere spredningen av lys, og sørger for at den faller akkurat der du trenger den.

Enkel å konfigurere

En av de fremtredende egenskapene til Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox er dens enkle oppsett. Softboksen bruker en unik og innovativ "snap-in" design som gjør at den kan monteres og demonteres raskt og enkelt. Denne funksjonen er spesielt nyttig for fotografer og videografer som hele tiden er på farten og trenger å sette opp og ta ned utstyret raskt.

Konstruksjon av høy kvalitet

En annen flott egenskap ved Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox er dens høykvalitetskonstruksjon. Softboksen er laget av slitesterke materialer som tåler påkjenningene ved profesjonell bruk. Innsiden av softboxen er foret med et reflekterende sølvmateriale som bidrar til å maksimere lyseffekten, mens utsiden er laget av et varmebestandig stoff som tåler høye temperaturer uten å smelte eller vri seg.

Kompatibilitet med et bredt utvalg av  flash-merker

Når det gjelder kompatibilitet, er Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox designet for å fungere med et bredt spekter av lysutstyr. Speedring-adaptere som er kompatible med Elinchrom-blitshoder, men den kan også brukes med andre merker av lysutstyr ved å bruke passende speedring.

Ytelsen til Elinchrom Rotalux 90x110 cm

Når det gjelder ytelse, er Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox en topp ytelse. Softboksen produserer et mykt, jevnt lys som er perfekt for portrettfotografering, produktfotografering og videoproduksjon. Den dype designen til softboxen hjelper til med å kontrollere spredningen av lys, noe som er spesielt nyttig når du arbeider på trange steder eller når du trenger å isolere motivet.

Sammendrag

Samlet sett er Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox et utmerket valg for fotografer og videografer som trenger en høykvalitets, slitesterk og brukervennlig softbox. Dens innovative snap-in-design, høykvalitetskonstruksjon og utmerkede ytelse gjør den til et toppvalg for både profesjonelle og entusiaster. Enten du jobber i et studio eller på stedet, er Elinchrom Rotalux 90x110 cm softbox et allsidig og pålitelig verktøy som vil hjelpe deg å oppnå flotte resultater.

Funksjoner

  • Utmerket kvalitet på de diffuserende og reflekterende fabrikkene.
  • Andre intern diffusor.
  • Bærevesken er inkludert.
  • Diffusor med hette tilgjengelig – reduserer spredningen av lys.
  • RotaGrid – skarpere avskåret, direkte lys.
  • Grå riper, profesjonell finish.

Speedring er ikke inkludert, bestill separat

 

I pakken: 

  • 1 stk refleksduk
  • 1 stk ytre Diffusjonsduk
  • 1 stk, indre diffusjonsduk
  • 4 stk stag
  • 1 stk speedring
  • 1 stk veske

Produktinformasjon

Hovedkategori Studioutstyr
Merker Elinchrom
Produktkategori Lysformingsverktøy
Produkttype Softboks
Type Softboks


Produsentens varenrEL-26641