Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet Elgato Facecam Det ultimate webkameraet

Elgato Facecam

Det ultimate webkameraet

1 789,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Elgato Facecam - Det ultimate webkameraet

Et profesjonelt objektiv med en avansert bildesensor. Høyytelseskretser som gir fantastisk råvideo. Og innebygd minne som husker bildeinnstillingene på alle datamaskinene dine. Elgato introduserer Facecam - profesjonell optikk i formatet til et webkamera. Utviklet for å vise din beste side.

Tilpasset skapere
Fokuser på det viktigste, fjern alt annet. Dette betyr å kombinere teknologien fra profesjonelle kameraer med enkelheten til plug-and-play, samt gi lyden til mikrofonen.

Elgato Prime-linse
Åtte elementer. Bare glass. Med blenderåpning på f/2,4 og brennvidde på 24 mm. Fordi førsteklasses video krever optikk i studiokvalitet.

Nyeste teknologi
En førsteklasses Sony STARVIS CMOS-sensor optimalisert for innendørs bruk lar Facecam samle ekstraordinære detaljer med minimalt med støy.

Avansert bildemotor
En ultrarask prosessor som fungerer smart og gjør opptaket ditt vakkert. Og manuelle kontroller som lar deg få stilen du ønsker. Akkurat som med et systemkamera.

 

 

Høyytelseskretser
USB 3.0-grensesnittet overfører ukomprimert video med minimal treghet. USB-C-kontakt for praktisk plug-and-play.

Enkel installasjon
Fest den til skjermen eller til multimonteringen med 1/4-tommers gjengen, som er industristandarden.

Ta bilder som en proff, enkelt
Manuell eller automatisk? På samme måte gjør Camera Hub det enkelt å lage det perfekte bildet under overføring. Still inn synsfeltet. Juster lysstyrken, metningen og kontrasten. Velg blenderhastighet, eksponering og fargetemperatur. Eller la Auto-modus gjøre innstillingene mens du fokuserer på publikum.

Alle innstillinger på plass
Bytter du fra en stasjonær datamaskin til en bærbar datamaskin? Ikke noe problem. Windows, Mac? Koble til og alt er klart. Elgato Flash Memory lagrer alle innstillinger direkte på Facecam slik at de returneres på alle maskiner.

Dynamisk bildebehandling
Bildesignalprosessoren i Facecam er optimalisert for å forsterke høylys og automatisk korrigere skygger. Farger blir levende og samtidig naturlige. Lys og mørke er alltid balansert, noe som gir maksimalt med detaljer og minimum med støy. Bildekvaliteten din er fantastisk både dag og natt.

Ekte 60 FPS
Moderne optikk og avanserte kretser endrer forventningene dine til webkameraer i full HD. Med Facecam kan du si farvel til kornete bilder med forsinkelser, og presentere med fantastisk 1080p-oppløsning med til og med seksti bilder per sekund.

Rå hele veien
Ukomprimert YUV-video betyr ingen unødvendig omkoding av webkamerastrømmen. Resultatet? Minimal treghet og ingen artefakter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Merker Elgato
Produktkategori Camcorder
Produkttype Webkamera


Produsentens varenr10WAA9901
240057