663652 663652 663652 663652 663652 663652

DJI Goggles 3

7 998,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Ny Minidrone fra DJI

Sjekk ut den avanserte minidronen - DJI Mini 4 Pro

DJI Goggles 3 kan kobles sammen med DJI Avata 2 og DJI RC Motion 3 for intuitiv kontroll av kroppens bevegelser. Bare vipp hodet eller håndleddet, og du vil fly Avata 2, og nyte en oppslukende og visuelt spennende opplevelse gjennom himmelen. Goggles 3 har den nyskapende Real View PiP og er utstyrt med DJI O4 lav-latens videotransmisjon, og tilbyr pålitelig sikkerhet og stabilitet for flyturene dine.

Real View PiP
Et enkelt dobbelttrykk på høyre sidepanel på brillene bytter skjermen mellom det interaktive grensesnittet og det levende bildet av det virkelige miljøet, mens sanntidsflyopptakene forblir konsekvent vist i øvre venstre hjørne av skjermen. Uten å ta av brillene, kan du nå praktisk observere omgivelsene dine for å forbedre flysikkerheten.

Neste generasjons O4 HD-videotransmisjon
DJI Goggles 3 er utstyrt med DJIs nyeste O4 digitale videotransmisjon med en design med 2-sendere, 4-mottakere og 6-antenner, noe som sikrer en robust motstand mot interferens. Systemet har en overføringslatens på så lite som 24 ms, dekker et område på opptil 13 km, og velger automatisk mellom 2,4 GHz eller 5,8 GHz-båndene avhengig av signalforholdene for å opprettholde stabile, nesten synkrone flyoppfatninger.

Med en maksimal videotransmisjonsrate på 60 Mbps sammen med SyncSmooth Technology, er videotransmisjonsytelsen fra himmelen til bakken betydelig optimalisert, noe som skaper klarere, jevnere bilder for en mer behagelig visningsopplevelse.

Behagelig polstring
DJI Goggles 3 inkorporerer panneputen i skummet, noe som reduserer trykk og lekkasje av lys fra nesen. Resultatet er en myk, behagelig passform.

Ett-trykks duggfjerning
Med duggingsfunksjonen aktivert, akselererer en intern vifte raskt til maksimal hastighet, slik at linsene forblir klare ved rask sirkulasjon av luft - en praktisk løsning for plutselige endringer i temperatur eller høy luftfuktighet.

Batteri- og båndintegrering
Den slanke designen, med en vekt på bare 470 g med jevn vektfordeling, integrerer batteriet med båndet. Dette frigjør deg fra kabelrotet og gjør brillene enkle å ta av og på, slik at du er fri til å bevege deg. Med en lang driftstid på 3 timer er det mer enn nok strøm til å møte behovene til immersive flygninger - sirkle gjennom himmelen flere ganger og ha fortsatt en generøs batterireserve.

Refraksjonsjustering, øyeblikkelig klarhet
Med støtte for diopterjustering fra -6,0 D til +2,0 D, gjør Goggles 3 det mulig med sanntidsvisning direkte på skjermen, noe som gjør justeringer til en enkel og rask operasjon.

Hurtigkontroll med AR-markør
Når den brukes med DJI RC Motion 3, kan du behandle Motion 3 som en AR-markør for å navigere i menyen på brillenes skjerm. AR-markøren gjør bruken av Goggles 3 enkel. Aktivering av funksjoner, justering av kamerainnstillinger og endring av overføringsspesifikasjoner har aldri vært mer effektivt.

Mer moro med trådløs streaming
Avata 2s videotransmisjon vises på DJI Fly app-grensesnittet når Goggles 3 er Wi-Fi-tilkoblet til en smartenhet. Koble til opptil 5 m unna. ??Det har blitt enklere å dele spenningen med FPV, og lære seg å fly er mer tilgjengelig enn noensinne. Du kan også importere panoramavideoer og 3D-videoer til et SD-kort og spille dem av ved hjelp av Goggles 3 for en oppslukende opplevelse som virker nesten innen rekkevidde.

En ny flyopplevelse med kameradrone
DJI Goggles 3 er kompatibel med DJI Air 3 og DJI Mini 4 Pro. Du kan kontrollere dronene ved hjelp av DJI RC Motion 3, DJI RC 2 eller DJI RC-N2 fjernkontroller for en frisk, oppslukende flyopplevelse.


I pakken:

  • DJI Goggles 3
  • DJI Goggles 3 Foam Padding
  • DJI Goggles 3 Additional Forehead Pad
  • DJI Goggles 3 Eyeglass Frames (Pair) 
  • DJI Goggles 3 -2.0D Corrective Lenses (Pair)
  • DJI Goggles 3 Foam Padding
  • USB-C OTG Cable
  • Documents (Quick Start Guide and Safety Guidelines)

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Dji
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Goggles


Produsentens varenrCP.FP.00000159.01