177078 177078

DJI Matrice 300 Smart Controller

Enterprise

13 989,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
0

Minidrone fra DJI

Maksimal minimagi den avanserte dronen DJI Mini 4 Pro.

DJI Matrice 300 Smart Controller Enterprise har DJIs nyeste overføringssystem "OcuSync Enterprise", som gir en 15 mil lang transmisjonsrekkevidde og støtter trippelkanal 1080p video. Smart Controller ble introdusert med DJI Matrice 300 RTK, og har en rekke tilpassbare knapper for både fly og gimbal-kontroll, sammen med sitt 5,5-tommers lysstyrke på 1000 nits og en oppløsning på 1920x1080 piksler. Denne lysstyrken er dobbelt så lys som vanlige skjermbilder på mobilenheter eller nettbrett. Smart Controller Enterprise kjøres på et tilpasset Android-operativsystem og har en HDMI-utport for å kunne koble til større skjermer eller skjermer for å se DJI Matrice 300 RTKs levende videofeed.

Egenskaper

  • Dobbelt så lyse som konvensjonelle smarte enheter på 1000 cd/m2
  • HDMI port
  • Avansert Dual Operator Mode
  • Kompatibel med DJI Pilot og andre 3parts app
  • Driftstemperatur -20? to 40?
  • Slot for microSD kort

Fjernkontrollen drives av både et innebygd batteri på 5000 mAh i tillegg til et eksternt batteri, som er DJI WB37-batteriet montert på baksiden av kontrolleren. Det innebygde batteriet gir opptil 2,5 timers driftstid, mens det eksterne batteriet kan gi ytterligere 2 timers driftstid, med begge disse strømkildene kan du oppnå omtrent 4,5 timer total driftstid med den doble batterikildekonfigurasjonen til Smart Controller Enterprise.

I områder med stor forstyrrelse gjør Smart Controller Enterprise sin automatiske koblingsfunksjon mellom 2,4 GHz og 5,8 GHz fjernkontrollen og dronen/flyet i stand til å opprettholde en mer pålitelig forbindelse under flyging. AES-256-kryptering sikrer at dine kritiske data forblir trygge gjennom sikker dataoverføring fra dronen til fjernkontrollen.

DJI Smart Controller Enterprise tillater også avansert dual-pilot-funksjonalitet på Matrice 300 RTK. Denne funksjonaliteten skaper nye muligheter som i dag kan bli påvirket av VLOS-krav, der muligheten for nye oppdragsstrategier og større fleksibilitet kan utføres under de mest kritiske oppdragene.

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Dji
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Fjernkontroll


Produsentens varenrCP.EN.00000210.01