230471 230471

Cmotion cPRO PLUS Motor Kit 2

Trådløs focus system med 1x stor motor

160 245,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Cmotion cPRO PLUS Motor Kit 2 gir førsteklasses ergonomisk fokus, iris- og zoomkontroll pluss kamerakontroll, avstandsmåler og datafunksjoner for filmopptak. Bruk denne til å kontrollere fokus, iris eller zoom i et område på opptil 3280', eller bruk den med ekstra motorer for å kontrollere alle tre aksene. Med alle funksjonene til cPRO-håndenheten, har den skjulte svarte og grå cPRO PLUS-kontrolleren justerbart knottmoment og tre ekstra brukerdefinerte knapper på baksiden av fokushjulet for enkel tilgang til dine mest brukte funksjoner. De inkluderte lisensene tilbyr ARRI, RED, Sony kamerakontroll, dataoverføring og avstandsmålerfunksjoner.

Ytterligere designfunksjoner inkluderer en berøringsskjermmeny, et konturert grep på fokushjulet, justerbar bakgrunnsbelysning og et tommelhjul som kan tjene som en fjerdeaksekontroll. Dette systemet har både harde stopp og en "panikkknapp"-alternativ for å overstyre et stopp når handlingen ikke går som forventet.

Den allsidige cPRO er kompatibel med cmotion Cinefade VariND og tilbyr start/stopp-kontroll for ARRI-, Blackmagic-, Canon-, RED-, Panavision- og Sony-kameraer med valgfri kamerakontroll for utvalgte ARRI-, RED- og Sony-modeller. Dette settet inkluderer cPRO PLUS-håndenhetskontrolleren, en cPRO-linsekontrollmotor, en 2,5' LBUS-kabel, to cPRO-batterier, en batterilader, to antenner, en tom fokusmarkeringsskive og en bæreveske. Bruk 1/4"-20-gjengene eller den separat tilgjengelige skjermbraketten eller V-mount hurtigutløser for å montere håndenheten.

 

 

Pakken inneholder:
cmotion cPRO PLUS motor kit 2
cPRO PLUS Hand Unit
Blank Focus Ring
Blank Iris Strip
2x 3.3" Swivel Antenna for SMC-1/EMC-1/AMC-1 Motor Controller
ARRI/RED/Sony Control License
DATA License
RANGE License
cPRO Motor
Gear for CLM-5 or cforce mini Motor (0.8-Mod, 32-Pitch, 40-Tooth)
cforce mini Clamp Console 2
Strap
2 x cPRO Battery (NP-FM500H)
cPRO Battery (EU Plug)
LBUS to D-Tap Power Cable (2.5')
Travel Case

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker CMOTION
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Følgefokus


Produsentens varenrK2.0040722
126 992,-
Varenr141626
Leveres på bestilling
112 017,-
Varenr143429
Leveres på bestilling