638092 638092 638092 638092 638092

Chrosziel Zoom Motor Unit FR7

For Sony ILME-FR7

25 183,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Chrosziel Zoom Motor Unit FR7 for Sony ILME-FR7

FR7 zoommotorsettet CDM-SFR passer sømløst inn i funksjonene til Sony PTZ ILME-FR7-kameraet. FR7 Zoom Servo Drive er en kompakt og universell zoommotor som enkelt kan monteres på 15 mm stenger på Sony PTZ-hodet for å tilpasses nesten alle objektiver. Servodrevet styres via Options-porten på Sony ILME-FR7. Motorstyringen kan adresseres via Sonys kameraspesifikke protokoll og kan derfor brukes sømløst med hele økosystemet til Sony FR7.

På grunn av den medfølgende Chrosziel Flexi-tannringen (#206-30) kan CDM-SFR brukes med nesten hvilket som helst zoomobjektiv selv uten standard filmutstyr. Dette åpner opp for en helt ny rekke objektiver for å dekke kreative behov fra vidvinkelobjektiver til langzoom.

FR7 Zoom servomotorenheten skyves på 15 mm stangene og svinges på zoomobjektivet. De krøllete kablene sikrer trygg bruk innenfor hele tilt- og panoramarekken til Sony ILME-FR7. Den lille distribusjonsboksen monteres på siden av FR7-basen og har en innebygd strøminntak. Koble fra strømforsyningen til FR7 og koble den til distribusjonsboksen. Deretter kobler du strømkontakten fra distribusjonsboksen til strøminngangen til Sony FR7. Koble RJ45-kontakten fra distribusjonsboksen til OPTIONS-porten på kameraets basestasjon (ikke koble til Ethernet-porten, siden du trenger denne for ILME-FR7-kommunikasjonen). Ferdig.

Funksjoner:
Universell zoommotor
CDM-SFR er en kompakt og universell zoommotor som enkelt kan monteres på 15 mm stangene for å tilpasses nesten alle objektiver.

Styres via Sony ILME-FR7
Sony ILME-FR7-basestasjonen styrer direkte servodrevet. Uansett hvilken fjernkontroll eller nettbasert tilgang du bruker for å kontrollere Sony ILME-FR7, vil zoommotoren motta signalet direkte fra basestasjonen til FR7.

Ingen ekstra kabler eller strømforsyning nødvendig
CDM-SFR arver alle kabler, klemmer, distribusjonsboks og plugger slik at den kan brukes rett ut av esken med Sony ILME-FR7. Ingen ekstra strømforsyning er nødvendig.

 

Tekniske data:
Strøm IN 19,5V (bruker Sony ILME-FR7 strømforsyning)
Strøm UT (Sony ILME-FR7 strømkontakt, samme spenning som strøm inn)
RJ45-kontakt (kontrollkommando Inn (OPTIONS-port))
Dreiemoment 0,5 Nm
Maksimal strømforbruk ca. 10W

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Chrosziel
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrCDM-SFR
131 986,-
Varenr147054
Leveres på bestilling