Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25" Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25"

Celestron Nexstar Evolution Wi-Fi 9,25"

32 490,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Celestrons signaturteleskoper når et nytt nivå med NexStar Evolution, det første Schmidt-Cassegrain-teleskop med integrert Wi-Fi. Bruk en smarttelefon eller et nettbrett for å rette teleskopet mot de flotteste himmellegemer. Koble enheten til NexStar Evolutions innebygde trådløse nettverk og utforsk universet med Celestron mobil app til iOS og Android. Bruk planetarie-grensesnittet for å observere nattehimmelen i nåtid, eller få vist en liste over synlige himmellegemer basert på tidspunkt og din posisjon. Celestrons SkyAlign justeringsprosedyre er innebygget i mobil-app'en, så du er klar til å starte dine observasjoner på få minutter.

Det mest brukervennlige teleskop noensinne. Celestrons ingeniører designet NexStar Evolution basert på flere års kunde-feedback. Det gir deg mange gjennomtenkte designegenskaper som i kombinasjon gir deg den beste opplevelsen under stjernene. Glem alt om batterier og ekstern strømforsyning. For første gang på et konsument-teleskop har NexStar Evolution et innebygget litium-ion-batteri. Nå kan du observere stjernene i opptil 10 timer på én enkelt oppladning. Du kan også bruke teleskopets USB-port til opplading av dine andre enheter.

Oppsett av NexStar Evolution teleskopet er raskt og enkelt med de store ergonomiske håndtakene. Stativet i stål har benradinger, som hjelper deg å oppnå et nivå og ensartet høyde for ditt teleskop. Manuelle koblinger i både høyde og azimut gir deg større fleksibiltet til manuelt å sikte teleskopet når det er avslått. Oppbevar opptil 7 øyestykker i de 2 tilbehørsbakkene, den ene med justerbar rød LED-lyskilde.

Overlegen sporing, perfekt til astrofotografering. Hvis du er interessert i astrofotografering er NexStar Evolution riktig måte å komme i gang på. Det er det eneste gaffelmonterte teleskop i sin prisklasse som er utstyrt med snekkegir og forbedrede motorer. NexStar Evolutions sporingsnøyaktighet er imponerende; du kan ta bilder av deep-sky-objekter som f.eks. Orion stjernetåken kun ved å montere et DSLR-kamera. Etterhvert som du gjør fremskritt med astrofotografering som hobby, kan du tilføye Pro HD Wedge for å få lengre eksponeringer og dermed mer detaljerte astrobilder.

NexStar Evolution er utstyrt med 4 hjelpeporter; 2 oppå gaffelen og 2 i bunnen. En klassisk NexStar+ håndkontroll medfølger, men er ikke nødvendig når du benytter NexStar Evolution med mobil app'en. Teleskopet har også en StarPointer søker, to 1,25" Plossl øyestykker, en 1,25" stjernediagonal og en AC-adapter.

  • For sikker oppbevaring av teleskopet anbefaler Celestron NexStar å bruke etui. Selv om etuiet ikke er designet spesifikt til Evolution-serien, vil Evolution 6 teleskopet passe fint i.
  • Styr teleskopet trådløst fra din iOS- eller Android-smarttelefon eller nettbrett med Celestron mobil app med planetarie-interface og SkyAlign-teknologi
  • Kompakt og bærbar Schmidt-Cassegrain optisk rør med StarBright XLT optisk coating og Fastar-kompatibilitet for 8" og 9,25"
  • Digitalisert GoTo-fatning med høytytende snekkegir og motorer som gir en økt sporingsnøyaktighet samt redusert gear-sløring
  • Oppladbart litium-ion-batteri med strøm nok til 10 timers uavbrutt observasjon
  • Forbedret industrielt design med manuelle koblinger og integrerte bærehåndtak, to tilbehørsbakker og en USB-port for lading

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Produktkategori Stjernekikkert
Produkttype Stjernekikkert
Produsent Celestron


Produsentens varenr: 12092
235145