Canon CN-E 15.5-47mm T2.8 L PS PL PL Cinema Zoom Lens Canon CN-E 15.5-47mm T2.8 L PS PL PL Cinema Zoom Lens Canon CN-E 15.5-47mm T2.8 L PS PL PL Cinema Zoom Lens Canon CN-E 15.5-47mm T2.8 L PS PL PL Cinema Zoom Lens

Canon CN-E 15.5-47mm T2.8 L PS PL

PL Cinema Zoom Lens

163 437,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canon CN-E 15.5-47mm T2.8 L PS PL. Vidvinkel cine zoomobjektiver med EF eller PL Mount slutter seg til rekkene til andre Canon Cine-objektiver som er konstruert for å tjene høye ytelseskrav fra produksjonssamfunnet. Dette objektivet er designet for å arbeide med 4K-oppløsninger (4096 x 2160 piksler) -kameraer og overgår ytelseskravene til ethvert HD-bildesystem. CN-E 15.5-47mm T2.8 L S vidvinkel cine zoomobjektiver med EF eller PL Mount tilbyr også kompatibilitet med industristandard Super 35mm-ekvivalent bildeformat samt sensorer i APS-C-størrelse. Pluss allsidigheten av å ha objektivet også tilgjengelig i en PL-monteringsversjon gir stor fleksibilitet for en produksjon.

Allsidig objektiv

CN-E 15.5-47mm T2.8 L S vidvinkel cine zoomobjektiv tilbyr en lys f/2.8 maksimal blenderåpning som gjør det mulig å bruke i selv veldig lite belyste scener. Og uten endringer i lysstyrke under zooming, gir disse linsene mulighet for attraktiv bokeh (slik objektivet gjengir lyspunkter uten lys) når de bruker en grunne feltdybde. Og med en veldig lav M.O.D. (minimum objektavstand) på 0,5 cm (19,68 ") dette objektivet gjør det mulig for deg å skyte strammere nærbilder og hjelpe til med å skyte i miljøer med begrensede rom. Dette gjør dette objektivet til et attraktivt alternativ for en produksjon som skal skyte i forskjellige lokasjoner både i felt og på scenen.

Zoom

Å bruke CN-E 15,5-47 mm T2,8 L S-objektivet med Canon Cinema EOS-kamerasystemer kan gi ekstra fordeler. Objektivet, kombinert med Canon Cinema EOS System-kameraer, støtter kamera-kommunikasjon, noe som muliggjør opptak av zoom og andre innstillinger sammen med videodata, noe som muliggjør effektiv styring av opptaksforholdene.

Skarpe bilder

I tillegg har CN-E 15.5-47mm T2.8 L S vidvinkel cine zoomobjektiv med EF Mount fluoritt og store asfæriske linseelementer for å oppnå skarpe, konsistente bilder i hele zoomområdet. Dette er gunstig fordi det gir trygghet for brukeren at bildet hele tiden skal være konsistent og skarpt, og eliminere behovet for å si det som de sier i virksomheten, "vi må fikse det i posten". Objektivet er også utstyrt med kontrollringer designet for å opprettholde riktig mengde motstand med jevn driftmoment, og en tildekket mekanisme for justering av flensrygg for å imøtekomme en rekke produksjonsbehov.

11-bladets blenderåpning sikrer også jevne områder uten fokus (attraktiv bokeh), mens nyskapende glasskonstruksjon motvirker tønneutvidelse og sammentrekning for å unngå temperaturinduserte merkeavvik. Denne funksjonen vil være veldig gunstig for alle de produksjoner som skyter på scenen under lyse varme produksjonslys. CN-E 15.5-47mm T2.8 L S vidvinkel cine zoomobjektiv med EF Mount har også giret indre fokusering for å minimere fokusinduserte endringer i synsvinkelen, noe som reduserer fokuspusten tilnærmet til null.

Produktinformasjon

Diameter obj (mm) 114
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 105
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 11
Korteste brennvidde obj 15,5
Lengde Objektiv (mm) 214
Lengste brennvidde 47
Merker Canon
Nærgrense i cm 50
Objektivfatning ARRI PL
Objektivtype Cine
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 2200
Zoom Ja
Zoomfaktor objektiv 3,0


Produsentens varenr7622B003
179864