Canon 10x32 IS Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator Canon 10x32 IS Binoculars Kikkert med innebygd bildestabilisator

Canon 10x32 IS Binoculars

Kikkert med innebygd bildestabilisator

14 988,-
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Årets beste Canontilbud

Under Canondagene kan du gjøre noen fantastiske kjøp av utvalgt canonutstyr.

0

Canon EOS R6 II – mer enn en ansiktsløftning

Her er det både nye funksjoner for et Canon-kamera og ting vi har ønsket oss fra eksisterende modeller.

Canons 10x32 IS-kikkert er perfekte for å bringe detaljene på nært hold mens de gir et imponerende jevnt bilde med et høyt forstørrelsesforhold på 10x, objektivskift-bildestabilisering og en Powered IS-funksjon.

Enten du tar med deg fjerne landskap, ser fugler i et rede eller ser på skuespillere opptre fra balkongsetet ditt, gir de en lys, skarp og lett bærekraftig utsikt. Takket være en forbedret, ergonomisk design, er kikkerten 10x32 IS enkel å ta med og behagelig å bruke selv i lengre perioder. Canon 10x32 IS er den ideelle løsningen når du vil ha en allsidige, utmerkede kikkert.

10x nærmere

Se små og fjerntliggende motiver med god klarhet ved hjelp av denne kvalitetskikkerten med 10x forstørrelse og bildestabilisator. Perfekt for å kikke på sportsarrangementer eller fugler.

Powered Image Stabilizer

Få fjellstø håndholdt sporing og visning med modus for standard og motorisert bildestabilisator (IS), som sørger for stødig og klar visning ved høy oppløsning. 

Presis Canon-optikk

Få HD-kvalitet med nøyaktige farger som gjør gjenkjenningen enklere, takket være Canons Porro II-prismeoptikk med feltrettelseselementer i objektivet og Super Spectra-belegg. 

Bygd for å brukes utendørs

Velbalansert kikkert med profilert tønnedesign med solid gummibelegg, slik at den er lett å holde, også med hansker.

Komfortabel i bruk

Du kan bruke kikkerten i lange perioder takket være de store øyemuslingene i gummi og den enkle tilgangen til bildestabilisatorfunksjonen, som reduserer belastningen på øynene.

Produktinformasjon

Bildestabilisator Ja
Forstørrelse 10x
Hovedkategori Optikk
Nærgrense meter 6
Produktkategori Kikkert
Produkttype Kikkerter
Produsent Canon
Synsfelt på 1000m 105
Type Håndholdt
Utgangspupill mm 3,2


Produsentens varenr1372C005
64134