59413 59413 59413 59413

Broncolor Litepipe P

Lysproblemløseren i trange rom

16 830,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Med dekning og funksjonalitet som matcher sin unike form, er Litepipe P for Broncolor Strobes fra Broncolor en flott løsning for trange steder og fotografering av enkelt lys i arkitektur, portrett og motefotografering. Den 49" sylinderen har en diameter på 6,7", som er lukket i enden for å fange strobenes utgang. Med et smart design har Broncolor gitt to 10,6 x 7,5" motreflekser for å sperre av spesifikke deler av lysformingsverktøy for å begrense strålens spredning for selektiv belysning. Litepipe P er kompatibel med Pulso G, Unilite, Litos, MobiLED lampehoder og Siros-linjen med monolights. Et etui følger med for lagring og transport.

 

Egenskaper:

  • Blitseffekt fra 1,5 til 3200Ws
  • Reflektor for homogen lysregulering
  • Vinkelen på reflektert lys er justerbar
  • Diffusert lys kan oppnås ved å bruke en matt folie
  • En liten, kompakt pakke
  • Kompatibel med alle Broncolor blitsenheter

 

 

Liten pakke, enkel å bruke

Dettee kompakte Broncolor-lysformingsverktøyet er en innovasjon innenfor tilpasning. Enten du har å gjøre med trange omgivelser eller lave tak, i et studio eller på stedet, kan du tilpasse Litepipe P til enhver situasjon. Du kan montere det på et øyeblikk, og det er ikke behov for et bomstativ, og det demonteres også raskt.


 

Kontrollerbar 360-graders spredning

Litepipe P kombinerer funksjonene til en rekke lysformingsverktøy i en enkel enhet. Den unike 360-graders lysutgangen muliggjør jevn belysning. Med Litepipe P sikrer de to reflektorene, som lysvinkelen kan justeres individuelt, ideell belysning for portretter, mat, stillbilder, mote og interiørfotografering. I tillegg kan du velge mellom myk, hard og indirekte belysning for å oppnå spesialeffekter.


 

En problemløser

På grunn av sin asymmetriske utforming har Litepipe P ikke behov for bomstativ. Utstyrt med Broncolor-bajonettfeste, er Litepipe P kompatibel med følgende Broncolor-lampehoder: Pulso G, Unilite, Litos og MobiLED. Litepipe P kan også brukes sammen med Broncolor Siros-linjen av monolights.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Broncolor
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Softboks


Produsentens varenr32.452.00