508692 508692 508692 508692 508692

Bright Tangerine Axl EVF 3" Extension

EVF Søker Forlengelse Arm

4 266,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Bright Tangerine Prodigy Air Deflector

Sjekk ut denne showreel’en fra Bright Tangerine, med klipp fra Batman der prodigy blir brukt.

Bright Tangerine Axl EVF 3" Extension

Plassér din EVF i den beste posisjonen slik at du kan få det perfekte bildet hver gang. Axl EVF 3? forlengelsesbrakett gir en ekstra rekkevidde på 2,5 til 3? (62–75 mm). Ideell for ethvert kameraoppsett, enten det er håndholdt, på en dolly eller stativ. Ved å bruke hurtigutløserklemmen kan du finjustere avstanden for din komfort.

Axl & ARRI kompatibel
Den er kompatibel med hele utvalget vårt av adaptere, slik at du enkelt kan montere din favoritt EVF inkludert Sony DVF-EL200, Canon EVF-V70, Zacuto Kameleon og mer. I tillegg er den også kompatibel med ARRI EVFer og adaptere, noe som gjør den til et allsidig valg for dine behov.

Fallfri design
Akkurat som Axl, har utvidelsen også den samme fallfrie designen som holder EVF-en din sikker og trygg. Juster enkelt EVF med den riflede låseskruen for den perfekte visningsvinkelen.

Ingen kompromiss
Maskinert og håndbearbeidet i vår fabrikk i Church Crookham fra materialer av høy kvalitet. Hard-anodisert for lengre holdbarhet. Axl EVF 3”-forlengelsen kommer med vår berømte Bright Tangerine Support og 2 års garanti.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker Bright Tangerine
Produktkategori Søkere
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrB3020.1008