478574 478574

Bright Tangerine Prodigy Air Head

Ramme og Glass Prodigy

48 961,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Bright Tangerine Prodigy Air Deflector

Sjekk ut denne showreel’en fra Bright Tangerine, med klipp fra Batman der prodigy blir brukt.

Bright Tangerine Prodigy Air Head leder luftstrømmen fra kompressoren for å rense linsen, avlede vann, støv og rusk.

Det spesielle glasset er slagfast, behandlet med et superhydrofobt belegg for å avvise vann og partikler. Utskifting av glasset tar bare noen få minutter og krever ingen spesialverktøy. Tar opp til 3 filterbrett og kan settes opp som klips på eller stangmontert. Ta av slangen for å bruke den som en frittstående matt boks med stort synsfelt.

Flate overflater gjør det enkelt å pakke kameraet for beskyttelse med et valgfritt toppflagg tilgjengelig." "Prodigy Air Head tar trykkluft fra kompressoren gjennom den tilkoblede slangen og skaper barriere over en spesialbehandlet stykke glass for en klar linse. Med avanserte prosesser kan vi lage et glass som er optisk klart uten innvirkning på bildekvalitet eller eksponering, og det har utmerket slagfasthet. Eventuelt vann eller væske på overflaten glir av og perler seg ikke opp etter å ha blitt behandlet med en superhydrofobt belegg. Reserveglass er tilgjengelig hvis det blir skadet eller går i stykker, og det tar bare noen få minutter å bytte det.

Bygget på Misfit Spark
Air Head kan også brukes som en frittstående matte boks. Det store synsfeltet gjør den ideell for vidvinkelobjektiver, med
Reveal-trinnet leverer det tredje trinnet uten behov for ekstra tilbehør. Den er lett nok til å bruke i en clip on-konfigurasjon eller med stangstøtter på et 15 mm LWS eller 15/19 Studio-oppsett.

Sammenlignet med spinnere har Prodigy langt færre bevegelige deler. Uten fysisk snurring av glasset, er det mindre vedlikehold å gjøre. Konstruert av høykvalitets aluminium og rustfritt stål, noe som gjør den ekstremt slitesterk, robust og vanntett. Den kan tåle alle tøffe forhold i enten varmt eller kaldt klima. Håndbygget av materialer av høy kvalitet. Prodigy Air Head kommer med Bright Tangerine Support og tillegg av en 24-måneders garanti. Holder objektivet klart for å fotografere gjennom regn, støv og rusk Lite vedlikehold uten bevegelige deler. Flate overflater gjør det enkelt å ta med kameraet. Ingen vignettering med vidvinkelobjektiver på store formatsensorer Kan settes opp for clip-on eller stangmontert med hele utvalget av Frame Safe klemmeadaptere.

 

Pakken Inneholder:
B5000.1006 Bright Tangerine Prodigy Air Glass
B5000.1002 Bright Tangerine Prodigy Air Head

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Bright Tangerine
Produktkategori Matte Box
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrB5000.1002
113 010,-
Varenr145183
Leveres på bestilling
1 417,-
Varenr145191
Leveres på bestilling
3 211,-
Varenr145190
Leveres på bestilling
2 853,-
Varenr145192
Leveres på bestilling