216599 216599 216599

Bright Tangerine Focus Whip with Knob

270mm Fucus stang

3 012,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Bright Tangerine Prodigy Air Deflector

Sjekk ut denne showreel’en fra Bright Tangerine, med klipp fra Batman der prodigy blir brukt.

Bright Tangerines Revolvr 270 mm fleksibelt håndhjul med null tilbakeslagskobling har en ekspansjonskobling i industristandardstørrelse som er designet for å eliminere alle spill mellom pisken og din følgefokusenhet. Lengden lar deg bevege deg opp til 10,6 "lenger bort fra din fokuseringsenhet, og dens fleksible natur gjør at du kan trekke fokus når kameraet er i vanskelige posisjoner.

Det fleksible håndhjulet er laget av aluminium, rustfritt stål og en fleksibel stålaksel for å være ekstremt holdbar og slitesterk. Det fungerer ikke bare med håndhjul for både Revolvr og Revolvr Atom, i tillegg til å omgå håndhjulene og koble direkte til Revolvr og Revolvr Atom Focus Bridge.

Ekspansjonskoblingen passer til industristandard, følg fokusfester. I motsetning til koblingene til andre enheter som bare er en firkantet stang med et fjærbelastet kulelager, ekspanderer denne koblingen for å gjøre betydelig mer overflate på overflatekontakt designet for å fjerne alt spill mellom pisken og ditt følgefokus.

 

 

Pakken inneholder:

  • Bright Tangerine Revolvr 270 mm Flexible Handwheel with Zero Backlash Coupling (10.6")

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Bright Tangerine
Produktkategori Følgefokus
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrB2000.1008