Blackmagic Cloud Store 80TB 80TB Cloud Blackmagic Cloud Store 80TB 80TB Cloud

Blackmagic Cloud Store 80TB

80TB Cloud

341 334,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

0

Kampanje på Blackmagic ATEM

Akkurat nå er det kampanje på alle ISO-versjonene av Blackmagic sine populære

Nettverkslagring med ekstremt høy ytelse, fire 10G Ethernet-porter, Dropbox-synkronisering og en RAID 5-minnekjerne for redundans.

 • Elegant design med lydløs kjøling.
 • Har 20 TB, 80 TB og 320 TB-modeller.
 • Ekstremt høy ytelse RAID 5 flash-minne.
 • Synkroniser til Dropbox.
 • HDMI-monitoring utgang med live lagringsstatus.
 • Fire 10G Ethernet-porter med innebygd bryter.
 • Støtter Ethernet over USB-C-tilkobling til datamaskiner.
 • USB-C-porter tillater lokal inntak og sikkerhetskopiering av filer.
 • Ingen abonnement, ingen lisenser og ingen sporing av brukerdata.
 • Inkluderer programvareverktøy for Mac- og Windows-plattformer.

Blackmagic Cloud Store er en ny nettverkslagringsløsning med ekstremt høy ytelse med fire 10G Ethernet-tilkoblinger og en parallell minnekjerne som kan opprettholde maksimal mulig overføringshastighet på hver 10G Ethernet-port, alt på samme tid. Blackmagic Cloud Store har en elegant design som er spesielt designet for kravene til TV- og high-end filmindustrien.

Blackmagic Cloud Store er den perfekte nettverkslagringsløsningen for ethvert bruk. Men den er perfekt for film og TV der store mediefiler må deles mellom flere brukere for redigering, fargekorrigering, lydinnlegg og VFX-arbeid. Den håndterer til og med massive 12K Blackmagic RAW digitale cinema-filer. Hver bruker får null forsinkelse og de trenger ikke å lagre filer på sin lokale datamaskin. Det er den perfekte løsningen for DaVinci Resolve.

I motsetning til IT-industriens lagringsprodukter som er rackmontert og har støyende kjølevifter, er Blackmagic Cloud Store en elegant vertikal design som er bærbar. Den er også hviskende stille slik at den kan brukes på stedet. Internt har den en rekke flash-minnekort som jobber parallelt for hastighet og databeskyttelse. De fire 10G Ethernet-portene fungerer som en bryter slik at brukere kan koble til fire separate datamaskiner, eller de jobber sammen ved å bruke «link aggregering» for en massiv 40G Ethernet-hastighet. Det er også en HDMI-monitoring sutgang slik at man kan se en live grafisk visning av lagringen på en TV eller skjerm.

Blackmagic Cloud Store er tilgjengelig i 20 TB, 80 TB og massive 320 TB-modeller, slik at det er rikelig med plass til alle forretningsfiler og videomedier. M.2 flash-minnekort brukes for ekstrem pålitelighet, høye tilgangshastigheter og null søketider. I tillegg er M.2-kortene arrangert i parallelle RAID 5-grupper, slik at de kan fungere mye raskere enn ett enkelt kort. Det sikrer enorm hastighet kombinert med feiltoleranse.

Med 4 separate høyhastighets 10G Ethernet-tilkoblinger er Blackmagic Cloud Store ekstremt rask. Den interne minnekjernen er designet for å mette alle fire 10G Ethernet-portene til deres teoretiske maksimale hastighet, alt på samme tid. Ved maksimal hastighet er Blackmagic Cloud Store ekstremt stillegående med svært lite kjøleviftestøy. Selv når du redigerer store 12K digitale film RAW-filer. Det er så raskt at multicam-redigering er utrolig jevn, selv om den brukes med massive digitale filmkamerafiler.

Man kan sette opp en lokal buffer for Dropbox-filene sine. Dette gjør arbeidet mye raskere fordi filer er umiddelbart tilgjengelige uten å måtte lastes inn fra internett. Blackmagic Cloud Store vil hele tiden jobbe for å holde seg synkronisert. Pluss at brukere kan også spare plass på datamaskinen ved å flytte bufrede Dropbox-filer til Blackmagic Cloud Store slik at de er tilgjengelige for alle på deres lokale nettverk. Man kan til og med synkronisere flere Blackmagic Cloud Stores via Dropbox slik at folk på forskjellige geografiske steder kan samarbeide uten ventetid fordi alle har en lokal kopi av filene.

Den mest spennende funksjonen er HDMI-monitoring utgangen. Bare koble til en TV eller skjerm for å se livestatusen til Blackmagic Cloud Store. Lagringskartet viser en grafisk representasjon av minnekjernen og hvor lese- og skrivetilgangen skjer for de tilkoblede brukerne. Det er også fire grafer som viser kundene dataoverføringene på de fire viktigste 10G Ethernet-tilkoblingene. Hovedplassindikatoren viser kapasiteten til minnekjernen og hvor mye som brukes for øyeblikket. Statusen for hver Dropbox-tilkobling vises også. Det er til og med mulig å se tilkoblede brukere og strømforsyningsstatusen. 

Blackmagic Cloud Store har fire høyhastighets 10G Ethernet-porter, som bare finnes på dyre arbeidsstasjonsdatamaskiner. Blackmagic Cloud Store er så rask at den vil kjøre hver 10G Ethernet-port til maksimal kapasitet. Med en innebygd Ethernet-svitsj kan hver port kobles til en separat datamaskin, eller de kan brukes sammen for 40G Ethernet. To ekstra 1G Ethernet-porter lar deg holde 10G Ethernet-portene ledige for raskere datamaskiner.

De to USB-C-portene på Blackmagic Cloud Store kan brukes til å laste og sikkerhetskopiere filer. Hvis brukere kobler en mediekortleser eller en USB-C-disk til inntaksporten, vil alle filene på den disken lastes inn i Cloud Store. Sikkerhetskopiering er også viktig, og selv om Dropbox er en god sikkerhetskopiløsning, kan kundene ved å koble en USB-disk til backupporten gjøre lokale sikkerhetskopier uten løpende kostnader og med fullstendig personvern. Det fungerer med en USB-C-disk, eller til og med store USB-C-disker.

En av de store fordelene med Blackmagic Cloud Store er at det er privat lagring som kundene har full kontroll over. Det er ingen abonnement å registrere seg for. Det er ingen månedlige lisensavgifter. Det er ingen sporing av deres bruk eller data. Det betyr at man kan kjøre et privat nettverk, fullstendig frakoblet internett. Dette er kritisk for mange sikkerhetsstandarder der datanettverk ikke kan kobles til eksternt internett. Med Blackmagic Cloud Store får man ytelse på bedriftsnivå, men med total frihet.

Spesifikasjoner:

10G Ethernet Ports: 4 x 100/1000/10G BASE-T
1G Ethernet Ports: 2 x 100/1000 BASE-T
Ingest USB-C Port: 1 x USB 3.0 (up to 5Gb/s). Automatically transfers files from USB drive to Cloud Store.
Backup USB-C Port: 1 x USB 3.0 (up to 5Gb/s). Automatically backs up files from Cloud Store to USB drive.
HDMI Monitor Outputs: 1
Computer Interface: Ethernet for shared file access, configuration and software updates. USB-C for configuration and software updates.
Protocol: SMB
Computer Connections: 50 max.
Compatible Services: Dropbox
Storage Type: M.2 NVMe SSD
Total Capacity: 20TB, 80TB or 320TB
Redundancy: RAID 5 distributed parity
External Storage: USB Disks
External Storage Format: ExFAT (Windows/Mac) or HFS+ (Mac) file systems.
HDMI Monitor Out Standards: 1080p50, 1080p59.94, 1080p60.
Monitor Out Displays: Device Name, storage capacity and use, Cloud Sync status, User Activity, Hardware Status, storage map, network data rate graphs.
Status Indicator: Underside white glow indicating normal operation or red glow indicating disk or power supply fault.
External Control: USB-C or Ethernet for configuration and software updates.
Software Included: Blackmagic Cloud Setup Utility, Blackmagic Proxy Generator Lite
Operating Systems: Mac 11.1 Big Sur, Mac 12.0 Monterey or later. Windows 10 and 11.
Power Supply: 2 x internal 100 - 240V AC 50/60Hz.
Power Inputs: 1 x IEC C14 mains input.
Power Usage: 400W max.
Operating Temperature: 0° to 40° C
Storage Temperature: -20° to 60° C
Relative Humidity: 0% to 90% non-condensing

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Blackmagic
Produktkategori Datamaskin
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrDWCLDI/CLD080
469958