Blackmagic DaVinci Resolve Keyboard Keyboard ink DaVinci Resolve Lisens Blackmagic DaVinci Resolve Keyboard Keyboard ink DaVinci Resolve Lisens Blackmagic DaVinci Resolve Keyboard Keyboard ink DaVinci Resolve Lisens Blackmagic DaVinci Resolve Keyboard Keyboard ink DaVinci Resolve Lisens

Blackmagic DaVinci Resolve Keyboard

Keyboard ink DaVinci Resolve Lisens

8 489,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

0

Kampanje på Blackmagic ATEM

Akkurat nå er det kampanje på alle ISO-versjonene av Blackmagic sine populære


DaVinci Resolve Editor Keyboard
Inkludert Blackmagic Davinci resolve studio Digital lisens

 

DaVinci Resolve Editor Keyboard fra Blackmagic Design har en hel metall konstruksjon og har profesjonelle redigeringstaster og et søkehjul av høy kvalitet, slik at du kan redigere med begge hender. Kan for eksempel kontrollere posisjonen i et klipp med høyre hånd mens du setter inn og ut punkter og bruker redigeringer med venstre. Basert på tilbakemeldinger fra fagfolk, har den til og med subtile designfunksjoner som tom plass over visse taster, slik at de kan lokaliseres ved berøring. Den er designet for å koble til USB Type-C-dataporter og fungerer uten batterier.

 

Metalldesign med premium-taster:
Helt metalldesign inkluderer taster med en lagdelt profil, i stedet for flate taster, så det er lett å føle deg rundt. Tastene er av samme type som brukes av eSports-tastaturer, og hver tast er sertifisert for over en million operasjoner. Den integrerte søke hjulet er laget av solid metall og gir svært presis transport- og trimmingskontroll. Det er også en håndstøtte med en myk følelse for å redusere tretthet. Tastene og håndstøtten tilgjengelige som reservedeler, slik at tastaturet kan oppdateres og repareres over tid.

 

Integrert søkehjul:
hjulet er i metall og har gummibelegg, designet med flere rullelager som gir jevn drift. Det er en integrert elektronisk clutch som skaper endestopp når den brukes til shuttle og posisjon. Hjulet kan også snurres i jog-modus for å tillate en naturlig tidslinje rulling. Jog-kontrollen tillater fri bevegelse for nøyaktig posisjonering av avspillingspunktet. Shuttle bruker clutchen, og du kan rotere forover og bakover for å bevege deg opp og ned på tidslinjen. Roll lar deg rulle opp og ned en lang tidslinje for å navigere raskt.

 

Rask source tape gjør det mulig å rulle klipp
Den innovative source tape knappen lager umiddelbart et "source tape" av alle klippene i bin mappen din. Nå kan du ganske enkelt bla opp og ned alle mediene dine uten å måtte navigere i tusenvis av klipp. Klippet som vises er også uthevet i bin mappen i sanntid. Bytte mellom source tape og tidslinjen er øyeblikkelig.


 

Omsorter bin og source tape umiddelbart:
Source tape bruker bin mappen sorteringsrekkefølge, slik at du får bedre kontroll over hvordan opptakene er organisert. Dette gir deg fleksibiliteten til å finne bilder etter tid, kamera, varighet eller til og med klippnavn. I det øyeblikket en av bin er valgt, vil source tape bli regenerert i sorteringsrekkefølgen for den mappen. Bare bla opp og ned på source tape for å finne bildene du trenger. Sorter etter tidskode for å se alle bin-mediene sortert etter tid, noe som er svært nyttig for innhold tatt i tidsrekkefølge, for eksempel live-arrangementer. Du kan også sortere etter kamera, ideelt for opptak med flere kameraer der du legger ned hoved bildet først og deretter ser etter nærbilder på andre kameraer. Du kan til og med sortere etter varighet og klippnavnet.

Rask inn og ut pungt:
Inn- og utpunkt-knappene er utformet store, og en liten tom plass er gitt over dem for å tillate å finne dem etter følelse. Det hjelper når du utfører transportkontroll med høyre hånd og slår inn og ut punkter med venstre hånd. Når du velger inn- og ut-punkter på DaVinci Resolve-klippsiden, trimmer du også klipp. Når inn- og ut-punktene er satt, er det bare å nå fingrene opp til redigeringsknappene. Inn- og ut-punktene kan også brukes til å trekke sammen kildebåndet for å begrense klippene som følger med. Deretter kan du endre kildebåndet tilbake til hele bin mappen ved å trykke på Escape-tasten.

Intelligente tastatur redigerings moduser:
Redigeringsfunksjonene er plassert rett over inn- og ut-tastene, for å tillate en enkel bevegelse av fingrene for å aktivere redigeringen du trenger. Fordi redigering med et tastatur er ganske annerledes enn redigering på en datamaskins brukergrensesnitt, har redigeringsfunksjonene blitt optimalisert for å dra nytte av hastigheten til et tastatur. De fleste redigeringer kan utføres på kildeklippet uten å måtte plassere redigeringspunkter på selve tidslinjen, noe som eliminerer bortkastet tid ved å bytte mellom kilde og tidslinje. Redigeringspunktene kan automatisk finne nærmeste tidslinjeredigering eller til og med matche tidskoden. Et godt eksempel er Smart Insert, som finner den nærmeste redigeringen og setter inn på det punktet.

 

Pakken Inneholder:

  • Blackmagic Design DaVinci Resolve Editor Keyboard
  • Blackmagic Design DaVinci Resolve Digital linsens

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Merker Blackmagic
Modell Blackmagic DaVinci Resolve Keyboard
Produktkategori Monitor
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrDV/RES/BBPNLMLEKB
54467