Atomos AtomX UltraSync ONE Tidskodegenerator Atomos AtomX UltraSync ONE Tidskodegenerator Atomos AtomX UltraSync ONE Tidskodegenerator

Atomos AtomX UltraSync ONE

Tidskodegenerator

4 536,-
5 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 5Hovedlager
 • 0Skøyen
2 stk. Leverandørlager
0

Atomos vårkampanje

Gjør en god deal på monitorer fra Atomos.

UltraSync ONE integreres i ditt eksisterende BLINK-nettverk med: puls,: wave og SyncBac PRO-enheter. Synkronisering med disse enhetene kan gjøres opp til 650 'på sub GHz-frekvenser. Kabelforbundne forbindelser består av tidskode inn / ut og synkronisering over mini-koaksialterminaler (BNC-adaptere er inkludert), og en USB Type-C-tilkobling for lading og firmwareoppdateringer. Frontpanelet har en OLED-skjerm for å indikere tidskode og annen informasjon, samt UI-navigasjonsknapper.

Atomos UltraSync ONE integreres i ditt eksisterende BLINK-nettverk med: puls,: wave og SyncBac PRO-enheter. Synkronisering med disse enhetene kan gjøres opp til 650 'på sub GHz-frekvenser. Kabelforbundne forbindelser består av tidskode inn / ut og synkronisering over mini-koaksialterminaler (BNC-adaptere er inkludert), og en USB Type-C-tilkobling for lading og firmwareoppdateringer. Frontpanelet har en OLED-skjerm for å indikere tidskode og annen informasjon, samt UI-navigasjonsknapper.

Superkompakt. Lett vekt. Fleksibiliteten til å konfigurere som senderens tidskode-server eller som mottakerklient-enhet. Batterilevetiden gjør at en driftstid enkelt kan vare på en lang opptaksdag. Integrering av de fleste funksjonene for å aktivere avanserte alternativer for tidskode- og synkronisering for arbeidsflyter med flere kameraer. UltraSync ONE er den minste og mest kostnadseffektive, RF-drevne trådløse tidskode- og genlock-/workclock-løsningen på markedet.

Full synkroniseringskraft – miniatyrisert.
UltraSync ONE er liten i størrelse, men rik på funksjoner: meget nøyaktig, trådløs tidskode, genlock og Wordclock som alt-i-ett produkt. Konfigurer UltraSync ONE som en tidskode-sender eller -mottaker. Still inn senderen til å generere tidskode internt eller til å følge ekstern tidskode. Du kan til og med bruke SYNC-porten for en ekstra LTC-, genlock- eller Wordclock-utgang. Eller alternativt for å huse tidskode eller en OB-lastebil. UltraSync ONE kan gi tidskode til alle enheter med LTC-inngang. Den kan også ta opp lyd-tidskode på mikrofonnivå på et ekstra lydspor for de som ikke gjør det.

Pålitelig på lang rekkevidde.
Det ubelastede sub GHz RF-nettverket garanterer fullstendig nøyaktig synkronisering med en rekkevidde på opptil 200 meter. Utenom det vil mottaksenheter kjøre pålitelig, til de er tilbake innenfor rekkevidde av sender-enheten. Denne toveis RF-kommunikasjonen gjør ikke bare UltraSync ONE til en meget pålitelig tidskodeløsning. Den åpner også for den ekstra muligheten til å overvåke og kontrollere enheter ved hjelp av Timecode Systems ‘BLINK Hub-app når du er i mottaksmodus for tidskode til en overføring av Timecode Systems‘ :pulse eller Atomos AtomX SYNC-modul med Ninja V.

Kraften til 25 timers batterilevetid.
Med 25 timers batterilevetid på én lading – det vil si med RF, genlock og OLED-skjermen som alle kjører med full kapasitet – er UltraSync ONE garantert å vare en hel opptaksdag. Og selv med all den ekstra kraften, er den fortsatt utrolig liten og lett.

En smartere løsning.
UltraSync ONE bringer nye nivåer av bærbarhet, allsidighet og brukervennlighet til trådløs synkronisering for tidskode, med kompakte proporsjoner, en 128 x 32 OLED-skjerm med høy oppløsning, profesjonelle DIN-kontakter i miniatyr for tidskode IN/OUT og Genlock OUT, en USB C-kontakt for fastvareoppdateringer og batterilading, samt skjulte interne antenner for mangfold som alle er innebygd.

Enkelt oppsett. Flere applikasjoner.
Enten du jobber i et flerkameramiljø med tidskode og genlock, trenger en løsning for VR-riggen din eller bruker DSLR-er, kan UltraSync ONE tilpasse seg arbeidsflyten din - det er den mest allsidige løsningen som er tilgjengelig. RF-nettverket gir fullstendig fleksibilitet for arbeidsflyt, uten begrensninger på hvilken kombinasjon av produkter som brukes – synkroniser flere UltraSync ONE-enheter med hverandre eller kombiner dem til et bredere tidskode-nettverk ved hjelp av andre Timecode Systems-produkter. Atomos AtomX SYNC-modulen fungerer også på samme RF-nettverk, slik at du kan ta med trådløs synkronoisering av tidskode til Ninja V, samt andre kameraer og enheter på settet.

 • 25 timer+ batterilevetid på én lading
 • Måler kun 55 mm x 44 mm x 17 mm
 • Veier 39 g
 • Synkroniser over lang rekkevidde, toveis RF
 • 128 x 32 OLED-skjerm med høy oppløsning
 • Alle synkroniseringsmoduser - tidskode, genlock og wordclock-utganger
 • Kompatibel med Timecode Systems UltraSync BLUE, SyncBac PRO og alle TCS-produkter
 • Kompatibel med Atomos AtomX SYNC-modul (for Ninja V)
 • Profesjonelle låsende miniatyr COAX-kontakter for tidskode IN/OUT, samt Genlock og Wordclock OUT


Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Merker Atomos
Produktkategori Tidskodegenerator
Produkttype Tidskodegenerator


Produsentens varenrATOMSYON01-ROW
33315