0

To nye actionkamera fra GoPro

Hero11 Black er her.

Allsidighet møter maks ytelse i den mest kraftfulle GoPro hittil. I tillegg kommer en miniversjon i form av Hero 11 Mini black som leverer samme bildekvaliteten og nesten alle de samme mulighetene i et kamera som er enda mindre.

 

5 990,-
Varenr146888
20+

GoPro Hero11 Black

Ta opp. Lade. Slappe av. Det er alt som skal til for å få utrolige highlights-videoer sendt til telefonen din automatisk.

Start med å fange eventyrene dine med HERO11 Black – den kraftigste GoProen hittil. Den har LCD-skjermer foran og bak som lar deg komponere bildene dine perfekt, pluss en ny bildesensor som slipper løs det høyeste og bredeste synsfeltet noensinne på et HERO-kamera.

Resultatet er høyere bildekvalitet, bedre videostabilisering og fleksibiliteten til å gjøre opptakene dine om til brede kinobilder eller ekstra høye vertikale bilder for sosiale storyer. 5,3K-video og 27 MP-bilder hjelper deg å gjenoppleve de beste øyeblikkene dine med imponerende detaljer, mens Emmy®-prisvinnende HyperSmooth 5.0-stabilisering med Horizon Lock holder opptakene dine rett selv om kameraet roterer hele 360°. Etter eventyret ditt er det bare å koble til HERO11 Black for å lade og slappe av. Mens du slapper av, blir opptakene dine lastet opp til skyen, automatisk omgjort til en fantastisk video og sendt til telefonen din – klar til deling.

GoPro HERO11 Black Creator Edition

HERO11 Black Creator Edition er en alt-i-ett kraftpakke for innholdsproduksjon som gjør vlogging, filmskaping og livestreaming enklere enn noen gang.

Med 5,3K-video av profesjonell kvalitet og Emmy®-prisvinnende HyperSmooth 5.0-videostabilisering, gir den deg alle verktøyene du trenger for å fortelle historien din i en ultralett design som passer rett i hånda. Den er bygget rundt en kraftig ny bildesensor som fanger mer av scenen med høyere bildekvalitet, bedre stabilisering og fleksibiliteten til å gjøre opptakene dine om til brede kinobilder eller ekstra høye vertikale bilder for sosiale innlegg. Det komfortable batterigrepet har innebygde knapper som lar deg kontrollere kameraet med én hånd mens du leverer 4 timer med 4K-opptakstid per lading.

Dette komplette systemet har også en retningsstyrt mikrofon og mikrofoninngang for forbedret lyd, et LED-lys og flere alternativer for overføring av opptak inkludert trådløst, kablet og med SD-kortet ditt.

 

GoPro HERO11 Black Mini

GoPro Hero11 Mini

Få den utrolige videoytelsen til HERO11 Black i en mindre, lettere og enklere design. Den kompakte størrelsen til HERO11 Black Mini gjør den mer behagelig å ha på når du fanger altoppslukende perspektivbilder, mens den nye festeanordningen gir deg enda flere kropps- og hjelmmonteringsalternativer. Like vanntett som alltid og enda mer robust, den er laget for å fange ethvert eventyr. Bare trykk på utløser knappen for å slå på og starte opptaket. Etter opptak er alt du trenger å gjøre å lade kameraet og slappe av.

Opptakene dine blir automatisk lastet opp til skyen, omgjort til en fantastisk video og sendt til telefonen din – klar til deling.