YoloBox Portable Live Stream Studio Encoder & Switcher Box YoloBox Portable Live Stream Studio Encoder & Switcher Box YoloBox Portable Live Stream Studio Encoder & Switcher Box YoloBox Portable Live Stream Studio Encoder & Switcher Box YoloBox Portable Live Stream Studio Encoder & Switcher Box YoloBox Portable Live Stream Studio Encoder & Switcher Box

YoloBox Portable Live Stream Studio

Encoder & Switcher Box

7 990,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

YoloBox Portable Live Stream Studio er alt du trenger i én liten boks. Verden har endret seg det siste halve året. Måten vi jobber på har også endret seg på en grunnleggende måte, og vi er ikke lenger like avhengige av store kontorer eller studioer. Samtidig har kravene til mobilitet og tilgjengelighet økt betydelig. Når vi ikke lenger kan møtes på samme måte har digitale møter og livestreaming blitt utrolig viktig for manges hverdag.

Merk! YoloBox leveres kun med US strømplugg, så du behøver et EU-adapter som kan fås som tilbehør (se tilbehør på produktet). Alternativt kan denne lades/bruke strøm fra en standard USB-C eller USB 2,0. I fremtiden vil Yolobox bli levert uten strømadapter, og med kun USB-C.

Takket være YoloBox fra produsenten YoloLiv har livestreaming nettopp blitt smidigere.

Den har helt enkelt alt du trenger i én liten boks! YoloBox er en encoder, switcher, monitor og recorder i én pakke. En bærbar enhet for livestreaming med flere kameraer, som kan streame til opptil tre plattformer samtidig.

Du kan koble deg til internett ved hjelp av den integrerte RJ45 (Ethernet) porten, Wi-Fi og via mobil ved hjelp av et valgfritt SIM-kort.

Nå kan du streame møtet ditt på YouTube, Facebook eller enhver tilpasset
RTMP-destinasjon, alt til samme tid. Bare koble kameraet til boksen.

YoloBox kan veksle mellom fem videokilder samtidig (to HDMI, én USB, ett SD-kort og en RTMP pull) i full HD-oppløsning. Alt styres enkelt av en 7-tommers berøringsskjerm som også fungerer som en monitor. Det store skjermbildet viser det utgående streamingbildet og andre innkommende streamer. LCD-skjermen fungerer også som en mixer, og lar deg veksle mellom infokildene med én enkel berøring.

I menyen kan du legge til grafikk som vannmerker, logo og bildetekster. Du kan til og med legge inn en resultattavle for fotballkampen til barnet ditt!

Når du skal livestreame kobler du enkelt til internett via WiFi, Ethernet eller 4G (SIM-kort er ikke inkludert), og konfigurer innstillingene for streamen din.

En annen unik ting med YoloBox er at du ikke trenger en datamaskin eller annet
personell for å starte streamingen.

Takket være den lille og kompakte størrelsen er den enkel å montere på stativet eller kameraet, og bruke den som en skjerm. Bare ta med deg selv + kameraet ditt, og på ett blunk er enmannshæren din klar til og streame! Hvis følgerne dine ikke har mulighet til å se streamen din direkte, er det enkelt å ta den opp på et minnekort og publisere det senere.

Det innebygde batteriet har ca. 3 timers batteritid, men kan lades underveis via USB for lengre produksjoner.

YoloLIV YoloBox Portable Multi-Camera Live Streaming Device har en LCD berøringsskjerm for kontroll, samtidig som den kan kringkaste til 3 plattformer. Du kan koble til opptil 5 videokilder, og deretter til et lokalnettverk via Wi-Fi, Ethernet eller LTE (LTE-tilkobling krever SIM-kort og dataplan ikke inkludert), og konfigurer strømmen.

Den store touch-skjermen viser streaming-bildet så vel som inngangsstrømmene; LCD-skjermen viser også kontrollgrensesnittet, som lar deg veksle mellom infokildene med et trykk.

YoloBox støtter inngangsoppløsninger på 720p og 1080i/p, og strømmer etter ditt valg av 540p, 720p og 1080p ved hjelp av H.264-kodeken. Du kan streame til YouTube via tilpassede RTMP-innstillinger. Den inkluderte dongelen er faktisk et mobilmodem som er kompatibelt med flere mobilleverandører.

YoloBox har en HDMI-ut, som lar deg vise strømmen din lokalt på en HDMI-enhet. Den har også lydinngang på linjenivå, og en diskret lydutgang for hodetelefoner.

Du kan ta opp strømmen din direkte i .mp4-format til et valgfritt SD-kort, opptil 128 GB i størrelse, ved hjelp av det innebygde SD-kortsporet.

Touchskjermkontroll YoloBox gir deg et stort touchskjermgrensesnitt for enkel streaming og kontroll.

Enheten fungerer som en veksler, med en rekke maler for bilde-i-bilde, så vel som grafiske lag. Den har en innebygd kode som gir mulighet for direkteavspilling, og kan ta opp på valgfrie SD-kort.

Du kan koble deg til internett ved hjelp av den integrerte RJ45 (Ethernet) porten, Wi-Fi og via mobil ved hjelp av et valgfritt SIM-kort.

Store strømme-plattformer som Facebook live, YouTube og Twitch samt YoloLIV støttes. RTMP-protokoller lar deg streame/strømme til tilpassede RTMP-destinasjoner inkludert YouTube.

YoloBox lar deg administrere (bytte, bilde-i-bilde osv.) Opptil 5 innganger, inkludert 4 fra fysiske kilder (2 HDMI, 1 USB og 1 SD-kort), samt 1 fra en webkilde.

Det interne batteriet kan drive YoloBox i omtrent 3 timer. YoloBox lader via USB-tilkoblingen, som bare brukes til strøm.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Monitor
Produkttype HD
Produsent Yololiv


180205