Vocas FCR-15 - Flexible Camera Rig PRO

Vocas FCR-15 - Flexible Camera Rig PRO

16 272,-Kampanjepris
25 034,-Ordinær pris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen

Vocas FCR-15 Pro-settet er kompatibelt med et bredt utvalg av kameraer og anbefales for tyngre oppsett som trenger en skikkelig motvekt på baksiden av riggen og for fotografering i forskjøvet posisjon.

FCR-15 er en 15 mm høydejusterbar kamerarigg med et ARCA-balanseringssystem og en ekstremt fleksibel skulderpute, som tilbyr et stort utvalg av skuldermonteringsposisjoner. Toppen av riggen er utstyrt med en ARCA-kamera svalehaleplate, som tilbyr hurtigutløsningsskyve- og balanseringsmuligheter for kameraoppsettet ditt. ARCA-kameraets svalehaleplate glir inn fra fronten eller toppen av riggen.

 

På høyre bakre ende er skulderputen festet til riggen via en forlenger til et vertikalt 19 mm rør. Hurtiglåsspaken til forlengeren lar deg sette skulderputen raskt i mange forskjellige posisjoner. For eksempel kan skulderputen brukes rett under riggen for et komfortabelt skulderoppsett, eller til et kompakt bryststøtteoppsett. Videre kan posisjonen til skulderputen stilles inn ca. 100 mm lenger bak, samtidig som vinkelen på skulderputen justeres.

 

Hurtiglåsspaken lar deg også ta ut skulderputen og feste skulderputen til riggen i forskjøvet posisjon, og forvandle din skulderrigg til en forskjøvet skulderrigg. Variasjonen i plassering av skulderputen er en unik funksjon, som gjør denne riggen kompatibel med alle DSLR-kameraer, kompakte solid state-kameraer og kompakte kinokameraer.

Ved å bruke noen av de ovennevnte oppsettene er riggen en perfekt løsning for bruk av kameraets frontsøkere og LCD-skjermer, og LCD-skjermer og søkere på baksiden av kameraet.

Hurtiglåsspaken lar deg utvide og kollapse riggen din på bare et sekund. Perfekt enkelt for å pakke riggen inn i den lille kameravesken.

De høydejusterbare frontskinnene til FCR-15 gir kompatibilitet med nesten alle DSLR-kameraer, med eller uten batteripakke, solid state-videokameraer og kompakte kinokameraer! Bunnen av platen er utstyrt med flere 1/4'' og 3/8'' gjengehull for montering av alle slags stativplater.

En valgfri 15 mm klemme (0350-2010) kan monteres på baksiden av riggen, og gir muligheten til å montere et hvilket som helst 15 mm skinnetilbehør på baksiden av kameraet, for eksempel et batteri, opptaker, monitor eller motvekt.

Det øverste håndtaket festes til det forskjøvede 19 mm vertikale røret til FCR-15, som lar deg justere posisjonen til håndtaket til venstre og høyre. Fordi det øverste håndtaket består av to deler, en nedre brakett og en ergonomisk utformet håndtaksbrakett, kan høyden og lengden på håndtaket enkelt justeres.

En sekskantnøkkel er integrert i den nedre braketten, og gir mulighet for å kollapse det øverste håndtaket enkelt og raskt. Det øverste håndtaket har flere 1/4'' og 3/8'' gjengehull, to kuldeskofester og en 15 mm integrert søkeradapter. Søkeradapteren lar deg montere enhver tredjeparts søker eller LCD-skjerm fra toppen, via hvilken som helst av Vocas NATO-skinneløsninger.

FCR-15 bakre skinnebrakett sammen med 1 kg vekt gir en motvekt for å balansere oppsettet ditt optimalt.

Håndgrepssettet i skinn gir et fint, stabilt og komfortabelt grep mens du bruker skulderriggen.

 

 

Pakken Inneholder:
•Flexible Camera Rig FCR-15 (0350-3000)
•FCR-15 top handle (0350-3010)
•FCR-15 rear rails bracket (0350-3020)
•1 kg weight for 15 mm rails (0370-0220)
•Leather handgrip kit (0390-0002).

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Tilbehør
Produsent Vocas


48993