Tokina VISTA 25mm T1,5 CINEMA EF For EF fatning Tokina VISTA 25mm T1,5 CINEMA EF For EF fatning Tokina VISTA 25mm T1,5 CINEMA EF For EF fatning

Tokina VISTA 25mm T1,5 CINEMA EF

For EF fatning

82 181,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
2 stk. Leverandørlager
Velg fatning

Tokina 25 mm T1.5 Cinema Vista Prime-objektiv med Canon EF-fatning og med fokusskalaer merket i fot gir en bildesirkel som mer enn dekker fullformatsensorer, og er designet for å gi skarpe bilder selv når du tar opp bilder med 8K oppløsning . Dette objektivet på 25 mm brennvidde deler samme formfaktor, objektivets girposisjon, fokusrotasjon og frontrørdiameter som de andre Tokina Cinema Vista prime -objektiver. Dette gjør at objektivskiftene på settet blir raske og effektive. Den har et maksimal T -stopp på 1.5, nyttig når du fotograferer i situasjoner med lite lys, eller når du vil fange det svært grunne dybdeskarpheten.

9-bladet iris gir runde, ute av fokus-høydepunkter for en naturlig bokeh. Cinema Vista Prime -objektiver er designet for å minimere fokuspusten, og har manuell fokusering og irisringer. Merking på begge sider av objektivrøret gjør det lesbart fra hver side av kameraet.

 

 

Egenskaper

  • 25 mm T1.5 Canon EF-festeobjektivet fokuserer bildene på en sensor med full 8K-oppløsning og har en 46,7 mm bildesirkel, som enkelt dekker sensorer i fullformat i standardstørrelse.
  • Bruken av en 9-blads iris gir et glatt, rundt utseende til spekulære høydepunkter uten fokus. Irisen produserer også en behagelig bokeh, som refererer til naturlig å se ut av fokusområder i bildet. Irisen er manuell og har jevn bevegelse uten klikkstopp for jevne eksponeringsjusteringer under opptak.
  • Objektivet har markeringer på begge sider av fatet, noe som gjør det enkelt å lese fokus- og blenderinnstillinger bakfra eller fra hver side av kameraet.
  • Objektivet deler de samme frontlinsediametrene og girposisjonen på fokus- og irisringene som de andre linsene i serien, noe som gjør objektivbytte raskt og praktisk.
  • Designet for å minimere variasjoner i synsvinkelen.
  • Objektivet har gjenging på forsiden av objektivet for å ta imot 112 mm skrue på filtre. Denne funksjonen lar kameraoperatøren legge til filtre over objektivet uten å ta opp et filterstadium i en matteboks.

Produktinformasjon

Diameter obj (mm) 114
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 112
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 25
Lengde Objektiv (mm) 155
Lengste brennvidde 25
Merker Tokina
Nærgrense i cm 35
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Cine
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Vekt Objektiv (g) 2300


Produsentens varenrKPC-3005EF-M
234633