52465 52465 52465 52465 52465 52465 52465 52465

Tokina Opera 50mm f/1.4 FF Canon

Canon EF

7 500,-Kampanjepris
14 159,-Førpris
5 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 5Hovedlager

Tokina 50mm f/1.4 FF lanserer en ny serie neste generasjon, premium fullformat objektiver for high-end DSLR kameraer, kalt "opera" -serien. Den nye serien er utformet slik at den passer perfekt sammen med nyere høyoppløselige fullformat DSLR-kameraer som krever optisk design av høyeste kvalitet. Den nye operaserien bygger på den prisbelønte arven fra Tokinas AT-X-objektiver.

50mm f/1.4 FF er debut-premieobjektivet i Tokinas nye opera-serie for high-performance fullformat DSLR-kameraer. Objektivet inkorporerer Tokinas nyeste fremskritt innen optisk engineering og elektronisk design for å møte kravene til dagens DSLR-teknologi. Med avanserte funksjoner som ringformede ultralydsmotorer for rask og rolig drift.

Med Tokinas nye ELR-linsebeleggsteknologi og avansert værforseglingsteknologi, vil den nye 50mm f/1.4 FF-opera-objektivet være et naturlig objektiv i mange kameravesker.

Overlegen optisk ytelse og Naturlig Bokeh

For å effektivt undertrykke kromatiske aberrasjoner og levere skarpe bilder fra kant til kant ved alle blenderåpninger, inkluderer opera 50mm f/1.4 FF optisk konstruksjon 3 objektivelementer laget av SD (Super-low Dispersion) glass og ett asfærisk glasselement i bakre fokus linse gruppe.

Objektivet inneholder en 9-blads rundformet membran for naturlig vakker bokeh. Rask og stillegående AF sammen med overlegen optisk ytelse ved alle blenderåpninger og fokuspunkter, gjør dette objektivet egnet for en rekke fotografiske sjangre og scener.

Eksklusivt neste generasjons Tokina ELR coating

Den nylig utviklede, Tokina ELR (Extremely Low Reflection) Coating ble konstruert for å spesifikt målrette det synlige lysspekteret når det kommer inn og passerer gjennom linsen. Dette reduserer reflekteringsforholdet drastisk sammenlignet med tradisjonelle Tokina-linsebelegg.

Dette resulterer i dramatisk redusert ghosting og flare når du fotograferer i utfordrende lysforhold, spesielt når sterke lyskilder er innenfor bildet.

Støv- og værbestandig forsegling

Objektivet benytter den siste teknologien for avansert værtetting 8 områder rundt objektivkonstruksjonen som er mest utsatt for støv og vanninntrenging. Når det kombineres med støv- og værbestandig DSLR-kamera, vil objektivet ikke skuffe deg selv under ugunstige værforhold.

Fokusring rotasjon

Retningsrotasjonen til fokusringen samsvarer med proprietær retning av Nikon og Canon-objektiver.

Stille og presis AF

For å sikre rask og nøyaktig AF, har opera 50mm f/1.4 FF en høyhastighets ringformet ultralydsmotor for stille drift. Dette gir fotografer og filmskapere et verdifullt verktøy når hastighet og ro er viktige funksjoner for å fange det ultimate motivet.

Solblender med filteroperasjonsvindu

BH-726-solblenderen som følger med opera 50mm f/1.4 FF har et spesielt filtervindu innlemmet i designet. Når BH-726c-vinduet er fjernet fra solblenderen, har brukeren tilgang til filteret slik at de kan rotere polarisator eller annet rotasjonstypefilter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Tokina
Produktkategori Canon EF Mount
Produkttype Normaloptikk


Produsentens varenr87130502